Ingezonden persbericht


ALPENLANDENMUZIEKSHOW "AUF GEHT'S" VRIJDAGAVOND AANSTAANDE IN DRENTHEHAL BEILEN

3 juli 2009

De Duitse volksmuziek leeft in Nederland als nooit tevoren. Altijd vrolijk, altijd muzikaal en altijd positief! Bij de enige Nederlandse Alpenlanden muziekshow 'Auf Gehts' is werkelijk aan alles gedacht. De show wordt gepresenteerd door moderator Marc Wiese en de Steirische band 'Palemiger Spatzen' uit Limburg brengt met z'n zevenen de allerbeste Volkstümliche muziek uit de Alpenlanden Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Süd Tirol, inclusief meerstemmige zang, harmonica's en Alpenhoorn.

Nederlands beste schlagerzanger Werner Redlich is onderdeel van de show en hij brengt een topselectie van populaire meezingschlagers met lange polonaises als resultaat. De 'Trumpet Stars' brengen zelfs een vleugje James Last in de show en er is een oogstrelend showballet en entertainment in de vorm van dirndls bij de entree, houtzagen, etc.

'Auf Gehts' neemt de gasten in een vier uur durende, wervelende show mee naar de wonderschone muzikale Alpenlanden Zuid Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Süd Tirol. Genieten en meezingen of meedansen met de allerbeste Alpenmuziek. Bijna 20 Nederlandse artiesten, en technici brengen vrijdag de Alpenlanden bij u thuis... in Beilen! Aanvang 20.30 uur.




Ingezonden persbericht