Edison-winnaars op festival Universiteit Twente


ENSCHEDE, 20090512 -- Op 3 juli is het zover! Dan vindt het eerste CampusPop-UT festival op de bruisende campus van de Universiteit Twente plaats! Grote namen als Guus Meeuwis, Ilse de Lange, Alain Clark en Moke zullen optreden tijdens dit festival.

Ilse de Lange, Edisonwinnares voor beste vrouwelijke artiest in 2009, zal net als Alain Clark, Edisonwinnaar voor beste mannelijke artiest in 2009, een geweldig optreden geven waarin beide artiesten laten zien dat ze tot de top van Nederland behoren! Als klapper volgt er het optreden van Guus Meeuwis die in het verleden ook vele prijzen heeft weten te winnen en dat met zijn prachtige nieuwe album `NW8' ook zeker weer van plan is. De band Moke, onder meer bekend als huisband bij `de wereld draait door' in 2008, zal in 2009 zijn grote doorbraak beleven en toont dat tijdens CampusPop! Moke zal dan begeleid worden door een aantal violisten. Tijdens dit festival zal de winnaar van het op 25 april gehouden bandjescontest, "S.O.G." hun eerste grote optreden verzorgen en hebben zij de eer om CampusPop-UT 2009 te openen.



Dit waanzinnige festival zal op 3 juli 2009 vanaf 15.00 uur plaatsvinden op de campus van de Universiteit Twente te Enschede. De kaartverkoop is gestart en loopt meer dan goed, dus wees er snel bij! Studenten krijgen 40% korting, voor meer informatie en kaarten kijk je op www.campuspop-ut.nl!

De Universiteit Twente is de enige echte Campus universiteit van Nederland. Zij beschikt over een evenementen terrein waar 35 000 bezoekers op kunnen. Al eerder stonden hier Blof, Sting, Status Quo, en anderen. Ook vond het benefietconcert naar aanleiding van de vuurwerkramp plaats op het terrein van de Universiteit Twente.

Recentelijk is het gehele evenemententerrein aangepast. En uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen.

Campuspop-UT vindt plaats op de laatste collegedag van het studiejaar 2008/2009 van de Universiteit Twente.

Universiteit Twente





Ingezonden persbericht