Gemeente Binnenmaas

Rondleiding in de Wijk van je Leven

Wanneer? Zaterdag 4 juli 2009
Waar? Puttershoek
Voor wie? Belangstellenden
Aanmelden? Angelic.de.Jong@Binnenmaas.nl of tel. 078 633 45 79

Over de ontwikkeling van de Wijk van je Leven in Puttershoek is veel te vertellen en er is inmiddels ook veel te zien. Belangstellenden kunnen op zaterdag 4 juli a.s. onder begeleiding meedoen aan een rondleiding. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol.

Meedoen met de rondleiding?

Wilt u mee met de rondleiding? Stuur dan een e-mail met uw aanmelding naar Angelic.de.Jong@Binnenmaas.nl (projectmedewerker Wijk van je Leven) of neem telefonisch contact op met Angelic de Jong, via tel. 078 633 45 79. Na de aanmelding krijgt u als deelnemer bericht over het exacte starttijdstip van de rondgang.

Bent u nieuwsgierig geworden maar wilt u niet deelnemen aan de rondleiding? Kijk dan voor meer informatie op de website www.dewijkvanjeleven.nl.

De Wijk van je Leven: Nieuwbouwwijk vol leven en ontmoeting

In Puttershoek is de Wijk van je Leven in wording. Over 5 jaar geen voetbalvelden, tennisbanen en een oud verzorgingstehuis meer, maar een splinternieuwe wijk voor alle leeftijden. Onder de naam De Wijk van je Leven voltrekt zich een metamorfose van levendige sportcomplexen naar een nieuwbouwwijk vol leven en ontmoeting.

In de nieuwe wijk komen nieuwe gebouwen voor de zorg aan ouderen en gehandicapten, kinderopvang, een speeltuintje en een dierenparkje. Jong en oud kunnen hier naar toe gaan. In een later stadium wordt ook het gebied bij de sporthal opnieuw bebouwd. Het is de bedoeling dat er dan een nieuwe sporthal, een gezondheidscentrum en andere voorzieningen komen. Er komen ontmoetingsplekken in de openbare ruimte voor de buurt, het restaurant van de zorginstellingen gaat letterlijk open voor geheel Puttershoek. Bij het dierenparkje komt een overdekte ontmoetingsplek. Hoekschewaards Landschap gaat het groen samen met de bewoners van de wijk beheren en onderhouden.