Marlinedag 4 juli 2009 te Eibergen


ter gelegenheid 5 jarig bestaan website

EIBERGEN / GROENLO, 20090616 -- De informatieve website www.marline.nl bestaat 5 jaar. Om dit te vieren wordt een `Marlinedag' georganiseerd. Een uniek evenement in vele opzichten.

Zo'n 50 verschillende gasten presenteren zich tijdens deze dag: Hobbyisten, detaillisten, verenigingen en nog veel meer. De meeste van de aanwezige gasten komen normaliter niet veel in de media, waardoor iedere bezoeker een uniek stukje Achterhoek kan leren kennen.

Hobbyisten als een stoelenmatter, bedrijven als Dialectshop.nl en ook een brocante en een mini rommelmarkt. Het Dickens Museum, museum Aole Schole, het Gilde uit Winterswijk, Wiljo-s uit Neede en de Intentie een ontspanningsboerderij in Meddo. Dit is slechts een greep van de vele gasten waarmee u tijdens deze dag kennis kunt maken. Uniek is de luchtfotografie met vliegers van Cees Kuppens!
Uiteraard hebben wij ook gedacht aan de kinderen. Zo is er een springkussen, een draaimolen, kunnen er kralen worden geregen en is het Raaftheater aanwezig om de kinderen te vermaken. Ook een ritje met een huifkar of paardrijden behoort tot de mogelijkheden! Ook is er een muzikaal optreden van `Dat Doew' en wordt er met onder andere huisgemaakt gebak, poffertjes en een ludieke visboot ook gedacht aan de inwendige mens.

U kunt de Marlinedag ook heel goed combineren met een bezoek aan de Mallumse molen en de Kruidenhof van Mallem, die op deze dag ook open zijn.

De Marlinedag vindt plaats op 4 juli van 11.00 tot 16.00 uur aan de Rekkense Binnenweg 6 te Eibergen. U vindt het terrein vlakbij de Mallumse Molen, tegenover chinees restaurant Grand Plaza, de Rekkense Binnenweg in. De toegang is gratis.

Meer informatie kunt u nalezen op www.marline.nl





www.marline.nl