Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Tilburg, 04-07-2009

Politie houdt drie mannen aan wegens openlijk geweld

TILBURG: De politie heeft vrijdagmiddag rond 16.45 uur drie mannen aangehouden wegens openlijk geweld. De drie Tilburgers (24, 25 en leeftijd onbekend) kregen het in een belwinkel in de Stationsstraat met elkaar aan de stok. Daarbij werd de 25-jarige man met een
steekvoorwerp in zijn arm geraakt. Omdat de verklaringen van de verdachten en getuigen sterk uit elkaar liepen, zijn ze alle drie aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar zijn ze in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de exacte toedracht.

Agenten hebben 'relaxte' horecadienst achter de rug

TILBURG: De agenten die waren belast met het horecatoezicht
vrijdagavond- en nacht in de Tilburgse binnenstad, hebben een
'relaxte' dienst achter de rug. Het was vooral in het begin van hun dienst druk op de terrassen en er heerste een gezellige sfeer. Er werden drie aanhoudingen verricht. Een 25-jarige Tilburger bedreigde een portier op de Heuvelring en twee mannen (een 41-jarige Tilburger en een 27-jarige man uit Londen) droegen geen identiteitsbewijs bij zich toen agenten hem controleerden. Bij de Tilburger gebeurde dat toen hij werd bekeurd voor wildplassen.

Bekenaar breekt in bij woning ex-vriendin

TILBURG: De politie heeft zaterdagmorgen kort voor 11.00 uur een 38-jarige man uit Hilvarenbeek aangehouden, nadat hij de woning van zijn ex-vriendin aan de Van Mierisstraat was binnengedrongen. De man heeft geen onderdak en vernielde een ruit om de woning binnen te komen. Zijn ex verblijft elders, maar oplettende buurtbewoners belden met haar vader om het incident te melden. De man uit Hilvarenbeek is meegenomen naar het bureau.

Politie haalt twee Tilburgse veelplegers van de straat na
winkeldiefstal

TILBURG: Twee Tilburgse veelplegers zijn zaterdag rond 12.00 uur aangehouden na een winkeldiefstal in een supermarkt aan de
Besterdring. Bij de winkel kon een 28-jarige Tilburger in de kraag gevat worden, maar zijn 40-jarige kompaan vluchtte weg. Hij kon even later op de Gasthuisring gearresteerd worden. Beide mannen zijn conform de afspraken met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De verdachten hadden eerder op de dag enkele flessen whisky gestolen en kwamen rond het middaguur weer terug, vermoedelijk om nogmaals een diefstal te plegen. Het winkelpersoneel sprak de mannen aan, waarna een worsteling volgde. Daarbij een personeelslid letsel aan zijn hand op.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 04-07-2009 14:37 | © Regio Midden en West Brabant |