Dinnerdate-organisatie bedolven onder belangstelling single vrouwen


AMSTERDAM, 20090619 -- DinnerVibes, het grootste dinnerdate-festival van Nederland dat op 4 juli plaatsvindt in Amsterdam, wordt bedolven onder belangstelling van vrouwelijk hoger opgeleide singles. Bij dit dinnerdate-evenement schuiven maar liefst 100 single mannen en 100 single vrouwen aan voor een driegangen diner. Bij elke gang ontmoeten ze drie nieuwe tafelgenoten van de andere sexe. DinnerVibes is momenteel ongekend populair. Met name bij de vrouwen. Zonder te adverteren is organisator VillaVibes niet alleen uitverkocht, er is ook nog eens een lange wachtlijst van ruim 100 vrouwen.

Na het dinnerdaten volgt een feest waarvoor nog eens 100 single mannen en 100 single vrouwen zich melden. Deze 400 hoger opgeleide singles doen o.a. mee aan een ongoing speeddate, groepsgewijze lachmeditaties en een feest. Vrouwen op de wachtlijst proberen vaak van alles om alsnog toegelaten te worden tot dit evenement. Ze proberen de organisatie bijvoorbeeld per mail ervan te overtuigen dat ze absoluut een toegevoegde waarde voor het feest zijn.

Organisator VillaVibes is een reisorganisatie voor hoger opgeleide singles. Een van de garanties van VillaVibes is dat het aantal mannen en vrouwen altijd in balans is. Bij DinnerVibes betekent dit dat vrouwen op de wachtlijst soms alleen toegang kunnen krijgen als ze ook een single man aandragen. Veel vrouwen zijn gemotiveerd genoeg om dit te doen. VillaVibes begon drie jaar geleden met haar grootschalige dinnerdate-event DinnerVibes. Nog nooit was de animo zo groot als nu.