Ingezonden persbericht


Beste relatie,

Op 4 juli hebben wij de Zweedse Agnes over voor de TMF Awards. In de middag zijn er beperkte mogelijkheden in haar hotel in Rotterdam voor interviews.

Zweedse Agnes verovert Europa : TMF AWARDS 4 juli

De definitieve doorbraak lijkt een feit voor de Zweedse Agnes. Haar tweede single 'Release me' van haar derde album is nog maar net verschenen in Europa en bestormt nu al de hitparades in oa Denemarken, België, Engeland en Rusland. Ook in de Amerikaanse Billboard charts is zij al zichtbaar.

In Nederland scoorde Agnes eerder dit jaar al een top 15-hit met de single ' On and on'. De nieuwe single ' Release me' werd enige weken geleden onmiddellijk gebombardeerd tot Superclip op TMF. In Single Top 100 stijgt de single komende week door richting de Top 20. Ook deelt zij op 4 juli in Rotterdam, tijdens het TMF Awards Festival, het podium met sterren onder wie The Black Eyed Peas, Esmee Denters, Van Velzen en Alain Clark.

Agnes Carlsson brak vier jaar geleden in haar thuisland Zweden al door als winnares van het populaire tv-programma Idols. Inmiddels is de 21-jarige blondine, die vaak wordt vergeleken met haar Australische collega Kylie Minogue, een enorme ster.

Haar eerste twee albums 'Agnes' en 'Stronger' zong zij moeiteloos naar de platina status in haar geboorteland. Haar videoclips zijn inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken via You Tube en haar versie van 'All I want for christmas' van Mariah Carey stond afgelopen kerst bovenaan de Zweedse hitparade en behaalde de gouden status.

Haar derde album 'Dance pop love', inmiddels ook weer bekroond met platina, wordt de eerste release van de zangeres buiten Zweden. In Nederland tekende het jonge talent een contract met het succesvolle White Villa-label ( Oa Dj Jean, Guru Josh, Dj Jurgen). Agnes schreef ook voor het eerst mee aan verschillende songs op dit album.

Videoclip 'Release me' : http://www.youtube.com/watch?v=LSb6e3grdL8 Videoclip ' On and On : http://www.youtube.com/watch?v=g0K27TsN6pQ



Ingezonden persbericht