TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 01-07-2009

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 4 juli
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 4 JULI

Op zaterdag 4 juli ontvangt Bert Haandrikman in TROS MUZIEKCAFÉ:

Christon Kloosterboer wist wat hij wilde: pop/rockliedjes maken voor een breed publiek. Op het Rotterdamse conservatorium vond hij in Bart Janssen, Clemens Blacquiere, Lars van Starrenburg en Jimmy van den Nieuwenhuizen vier gelijkgestemde zielen. Zo onstond begin 2008 RIGBY. Hun debuutsingle 'Pass You By' werd opgepakt door de radio. Er is nu ook een album genaamd ' Everything must go' uitgebracht.

DARJEELING bestaat uit Erik Ritveld en Dorien van Meel. Sinds 2001 schrijven en componeren ze samen songs onder de noemer: elecoustic/djazzening. Hun tweede album is uit: 'Trav'ling'.

In 2004 kwam het debuutalbum van SUSANNE ALT QUARTET met eigen, en door de andere leden van het quartet, geschreven liedjes uit. Nu ligt er het derde album 'On Track' en zijn ze genomineerd voor Edison Jazzism Readers Poll 2009.

Via internet, waar DOTAN zijn eerstje liedje 'Goodbye' opzette, kreeg hij 55.000 hits. Zo rolde hij het clubcircuit in en heeft nu een maandelijkse show in de Supperclub. Dotan's eerste single verscheen eind mei en heet: 'Since I saw you'. Eind van dit jaar volgt dan een album.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl