BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 6 juli 2009

VAKANTIECHAOS IN BABY TE HUUR OP VAKANTIE

Poepluiers verschonen op het strand, urenlang in de rij staan voor een attractie met een dreinend kind aan de hand en ondertussen ook nog eens opletten dat het kroost niet verbrandt in de zon. In Baby Te Huur Op Vakantie ervaren vier jonge koppels hoe het is om samen te wonen, kinderen te krijgen én op te voeden, terwijl hen de luxe van thuis ontbreekt. Weten de koppels het hoofd koel te houden in de zomerse hitte? Vanaf 19 juli is het reilen en zeilen van de jongeren acht afleveringen lang iedere zondag te volgen van 21.10 uur tot 21.55 uur bij BNN op 3.

De kersverse ouders ondergaan in deze zomerse variant van de BNN-serie de beproevingen van het volwassen zijn. De koppels maken niet alleen een zwangerschap en een heuse bevalling mee. Ze nemen ook de zorg op zich van een baby, een peuter, een zevenjarige, een brugklasser en zelfs een bejaarde. In dit drie weken durende experiment blijkt dat vakantie vieren met kinderen niet altijd even zonnig is. Zeker niet als je zelf nog maar nét volwassen bent.

Al in aflevering één brengt de komst van de baby's de nodige stress met zich mee. In aflevering twee lijkt alles in het vakantiehuisje van Charlotte (17) en Matthijs (19) rozengeur en maneschijn, terwijl Raiko en Chantal (beiden 19) elkaar nu al in de haren vliegen. De zeventienjarige Proshat heeft direct een duidelijk beeld over de taakverdeling: alle poepluiers zijn voor haar vriendje Gaetan (19)! Deniz (18) en Daphne (19) hebben het extra druk, want ze kunnen gelijk aan de slag voor de verjaardag van hun baby Milan.

Baby Te Huur wordt geproduceerd door Endemol Nederland.