RTL Group

RTL 4-gezichten op bezoek bij bekende en onbekende landgenoten in 'Ik Kom Bij Je Eten'

Verschillende RTL 4-gezichten gaan deze zomer op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders thuis in het nieuwe RTL 4-programma Ik Kom Bij Je Eten. Vanaf maandag 6 juli staan ze, soms aangekondigd, soms spontaan, bij hen op de stoep om samen een gerecht te bereiden of gezellig te barbecueën. Natuurlijk is er alle tijd om bij te praten en meteen even een kijkje in huis te nemen. Zo gaat Irene Moors bij Maik de Boer eten en bewondert zij tegelijkertijd ook zijn huis dat tot in de puntjes is gestyled.

De RTL 4-sterren die deze zomer het land ingaan voor een gezellig etentje of BBQ zijn onder meer: Winston Gerschtanowitz, Angela Groothuizen, Lieke van Lexmond, Vivian Slingerland, Jessica Mendel, Quinty Trustfull, Sander Janson, Irene Moors, Mark van Eeuwen en John Williams.

De etentjes vinden niet altijd plaats bij de BN-ers thuis. Angela Groothuizen gaat eten bij Linda de Mol op de set RTL 4-serie Gooische Vrouwen. En Winston Gerschtanowitz dineert bij Rik Felderhof in Villa Felderhof in Zuid Frankrijk. Rik gaat niet alleen heerlijk voor hem koken, hij vertelt ook over dertien jaar Villa Felderhof en neemt Winston mee naar een echte zuid-Franse Groente Juwelier.

Ook gaan de bekende RTL 4-gezichten langs bij onbekende landgenoten die zich hiervoor hebben aangemeld. Dit omdat ze een goede reden hebben, die kan variëren van een klein tot een groot feest en van het verrassen van een vriend tot het afsluiten van een bijzondere periode. Dit leidt tot zeer bijzondere en gezellige etentjes. Vivian Slingerland gaat barbecueën bij een 50-jarig huwelijksfeest. Mark van Eeuwen gaat barbecueën bij Iris, een 13-jarig meisje met leukemie dat enorm fan van hem is. Quinty eet en slaat een balletje mee met de honkbalclub De Zuidvogels die hun 40-jarig bestaan vieren.

Uitzending: van 6 juli t/m 28 augustus, elke maandag tot en met vrijdag van 20.00 uur tot 20.30 uur bij RTL 4.

Website: ikkombijjeeten.nl Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Danielle van Es, via tel. 035-6718 482 of danielle.van.es@rtl.nl.