RTL Group

RTL viert de zomer met nieuwe programma's en een zonnige actie

RTL viert deze zomer. Bijna twee maanden lang wordt de kijker bij het zomergevoel betrokken dat de zender onder de titel RTL Viert De Zomer uitstraalt via tv en internet. Er is een zonnige actie op rtlviertdezomer.nl, waarbij een geweldige prijs te winnen is. Het zomervirus dat RTL 4 in de greep heeft omvat daarnaast ook een keur aan nieuwe programmas, die vol in het hoogseizoen van start gaan.

Wekelijks wordt onder de deelnemers op rtlviertdezomer.nl een verblijf van twee weken per jaar (vijf jaar lang) in een vakantiehuis verloot. Ook verloot RTL 4 een groot aantal RTL Viert De Zomer-CD pakketen en als onderdeel van de actie is er bovendien het grootse en gratis toegankelijke RTL Viert De Zomer Concert op het vernieuwde strand van Hoek van Holland. Op het programma staan optredens van KANE, Van Dik Hout, STEREO en Van Velzen.

Dat RTL 4 de zomer stevig viert, blijkt wel uit de start van het zomerse Ik Kom Bij Je Eten. Hierin gaan verschillende RTL 4-gezichten op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders thuis. Vanaf maandag 6 juli staan ze dan, soms aangekondigd, soms spontaan, bij landgenoten op de stoep om samen een gerecht te bereiden of gezellig te barbecueën. Ook het door Robert ten Brink gepresenteerde programma BN-ers In Het Park, dat op zaterdag 11 juli start, staat bol van het vakantiegevoel. In deze nieuwe candid zetten Bekende Nederlanders een vakantiepark ergens in Nederland flink op stelten. Dat Elvis nog steeds springlevend is, laat het nieuwe Waar Is Elvis?! zien, dat op zoek gaat naar de beste Elvis-kunner en Elvis-kenner. In deze nieuwe show, die vanaf vrijdag 31 juli prime time te zien is, kunnen fans van The King vijf weken lang hun hart ophalen. Zomerminnend Nederland kan zich bovendien verheugen op RTL Boulevard, dat deze zomer voor het eerste niet met zomerreces gaat.

Website vanaf maandag 6 juli: rtlviertdezomer.nl
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Onno Posthuma, via tel. 035-6718667 of via onno.posthuma@rtl.nl.