Gemeente Kapelle

KidzzMiddag houdt zomerstop

Woensdag 10 juni was het alweer de laatste KidzzMiddag van dit seizoen. We hebben van deze laatste middag een groot feest gemaakt. Aangesloten op de Nationale Straatspeeldag waren er behoorlijk wat kinderen die tussen de buien door gebruik maakten van de sportie-ve buitenspelen. Gezellig en erg leuk om naast het springkussen en de pannakooi, de welbe-kende hoepel ook weer eens in het straatbeeld te zien rollen. Kinderen kunnen vaak met eenvoudige dingen de meeste lol hebben! Ook een zelfgemaakte bowlingbaan met waterge-vulde flessen als kegel, deed het erg goed.
De KidzzMiddag is er dus even tussen uit! Na iedere woensdagmiddag actief te zijn geweest in jongerencentrum Trinnety en leuke programmaâs te bieden aan kinderen van 6 tot 12 jaar, is de tijd aangebroken om even vakantie te houden.
Niet gevreesd want na de zomervakantie pakken we de draad weer op. Een gala aan nieuwe, leuke, grappige en vooral gezellige activiteiten zullen dan weer gepresenteerd worden, je leest het vanzelf in de Scheldepost.
Zijn er ouders of belangstellenden die graag met kinderen werken en een keertje willen mee-draaien? Graag! Na de zomer kunnen we nog enkele vrijwilligers gebruiken die het team komen versterken. Kunt u maar 1x in de maand of zelfs 1 x in de 2 maanden dan is dat geen probleem. We werken met een overzichtelijk rooster, inpassen is dus prima mogelijk.
Opgave en informatie: e.jansen@kapelle.nl of
c.scheermeijer@kapelle.nlÂ

Vriendelijke groeten en alvast een prettige en zonnige vakantie toegewenst door de vrijwilli-gers van de KidzzMiddag.