Politie Midden- en West Brabant

persberichten district

Oosterhout NB, 06-07-2009

Politie arresteert minderjarige na mishandeling zwembadmedewerkster

TERHEIJDEN - De politie heeft gistermiddag in een zwembad aan de Mr. Aalbersestraat een 15-jarige jongen uit Terheijden aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 55-jarige zwembadmedewerkster ernstig te hebben mishandeld. Het slachtoffer liep een gebroken neus, een gescheurde lip en een hersenschudding op.

Tijdens het houden van toezicht sprak de medewerkster gistermiddag tegen 16.00 uur de 15-jarige jongen aan. De verdachte gedroeg zich in het zwembad provocerend in de richting van de andere aanwezigen en het personeel. Aanleiding daartoe was een eerdere aanhouding in hetzelfde bad door de politie. Agenten namen rond 14.30 uur een vriend, een 16-jarige jongen mee naar het bureau omdat hij niet voldeed aan bevel of vordering het bad te verlaten.

Nadat het slachtoffer de jongen aangesproken had over zijn gedrag ontstond er een woordenwisseling. Volgens een getuige en de verdachte gaf de vrouw, tijdens de woordenwisseling een tik in het gezicht van de verdachte. Als reactie hierop sloeg de jongen de vrouw met een vuistslag in het gezicht waarbij zij het letsel opliep.

Politie onderzoekt inbraak op bedrijventerrein

OOSTERHOUT - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een inbraak bij een bedrijf op het bedrijventerrein aan de
Logistiekweg. Er werden vermoedelijk meerdere auto's buit gemaakt, onbekend op dit moment het aantal. De inbraak heeft vanmorgen rond 04.30 uur plaats gevonden. Aan de zijde van de Negen Morgenweg werd een hekwerk geforceerd waarna de daders het terrein opkonden. De technische recherche van de politie stelt een sporenonderzoek in.

Auteru: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 06-07-2009 13:04 | © Regio Midden en West Brabant |