Voortgang terugkoopprogramma Ducatus 06 juli 2009

06/07/2009 17:40

Kempen & Co

Voortgang terugkoopprogramma Ducatus

Ducatus N.V. ('Ducatus') maakt bekend dat zij vanaf 29 juni 2009 tot en met 3 juli 2009 512 aandelen heeft ingekocht.

De gewone aandelen zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van EUR 24,9620 voor een totaal bedrag van EUR 12.780,55.

Deze melding is onderdeel van het aandelen terugkoopprogramma zoals aangekondigd in het persbericht van 13 mei 2009.

In tegenstelling tot wat er in het persbericht van 29 juni stond vermeld, heeft Ducatus vanaf 22 juni 2009 tot en met 26 juni 2009 362 (in tegenstelling tot de eerder vermelde 181) aandelen ingekocht.

Amsterdam, 6 juli 2009

Directie Kempen Capital Management N.V.

Kempen Capital Management N.V.

Voor meer inlichtingen:

Frans Mahieu: +31 (0)20 348 8777

Erik Luttenberg: +31 (0)20 348 8712

Bloomberg: Ducatus: DCTS NA

Profiel Kempen & Co

Kempen & Co N.V. ('Kempen & Co') is een Nederlandse merchant bank met activiteiten op het gebied van vermogensbeheer, effectenbemiddeling en corporate finance. Kempen & Co biedt diverse gespecialiseerde financiële diensten aan ten behoeve van institutionele beleggers, ondernemingen, financiële instellingen, (semi-) overheidsinstellingen, stichtingen en vermogende particulieren. Kempen & Co is een 100

Kempen Capital Management N.V. ('KCM') is een 100%-dochteronderneming van Kempen & Co en biedt diensten aan op het gebied van vermogensbeheer. KCM is een gespecialiseerde vermogensbeheerder met een uitgesproken beleggingsstijl %-dochteronderneming van F. van Lanschot Bankiers N.V. ('Van Lanschot'). Van Lanschot en Kempen & Co staan als bank onder toezicht van De Nederlandsche Bank N.V. en zijn in het bezit van een vergunning op grond van artikel 2:11 van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Van Lanschot en Kempen & Co zijn tevens als financiële onderneming geregistreerd bij de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam.

in Europese aandelen, obligaties en onroerendgoedfondsen voor diverse institutionele beleggers, stichtingen en vermogende particulieren. Daarnaast biedt KCM integrale fiduciaire beleggingsoplossingen aan en selecteert het beleggingsboutiques voor klanten. KCM streeft naar optimale beleggingsresultaten en werkt met zeer gespecialiseerde management teams. KCM is in het bezit van vergunningen op basis van de artikelen 2:65 en 2:96 van de Wft en staat als zodanig onder toezicht van de AFM.

Kempen & Co Corporate Finance B.V. is een 100%-dochteronderneming van Kempen & Co en richt zich op advisering bij fusies en overnames en kapitaalmarkttransacties. Tot de opdrachtgevers behoren zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen alsmede buitenlandse ondernemingen die zich (willen) richten op de Nederlandse markt.

Kempen & Co Securities richt zich op effectenbemiddeling, met name in Nederlandse aandelen en derivaten en Europese vastgoedondernemingen, ten behoeve van professionele beleggers in Europa en de VS. Kempen & Co Securities biedt cliënten kwalitatief hoogwaardige research en orderuitvoering.

Nadere informatie over Kempen & Co kunt u vinden op: www.kempen.nl

http://www.kempen.nl