Ingezonden persbericht

Persbericht

Hilversum, 6 juli 2009

Uniek distributienetwerk mobiliteitsmagazine:

Eileen Magazine is weer onderweg

De nieuwe editie van Eileen Magazine van YPCA (Your Personal Call Assistant) is

vanaf deze week weer gratis onderweg verkrijgbaar.

Eileen Magazine wordt in een oplage van 35.000 stuks gratis onderweg verspreid via onder

meer alle Van der Valk Hotels & Restaurants, vestigingen van Autotaalglas, Hampshire Hotels,

AC Restaurants, toonaangevende jachthavens en het Eileen promotieteam.

Oud-minister Herman Heinsbroek: "Ons verkeersbeleid loopt 30 jaar achter"
Het zomerse nummer van Eileen Magazine biedt weer een mix van mobiliteitsnieuws en ontspanning. Ook komen verschillende BN-ers aan het woord. Zo rijdt Eileen Magazine een stukje cabrio met Mariska Hulscher, showt fotograaf Edwin Smulders zijn sloep en laat oud-minister Herman Heinsbroek zich uit over het in zijn ogen falende Nederlandse verkeersbeleid.

Totale mobiliteit
"Met de dienstverlening van Eileen spelen we de laatste jaren steeds meer in op totale mobiliteit. Naast aandacht voor de auto en de boot nu in Eileen Magazine bijvoorbeeld ook antwoord op de vraag waarom steeds meer leaserijders de trein pakken. Het maakt ons niet uit of je onderweg bent in de auto, trein, boot of zelfs in het buitenland. Het 'onderweg zijn' staat bij Eileen centraal en daar stemmen wij onze dienstverlening volledig op af", aldus Lars Schotanus directeur van YPCA.

Strategische partners
Eileen Magazine maakt onderdeel uit van het multimediaconcept Eileen, je persoonlijke assistente voor onderweg. Het concept wordt ondersteund door toonaangevende marktpartijen als Rabobank, BP, Delta Lloyd, BOVAG, HISWA, Athlon Car Lease, Yamaha, Park-line, Autotaalglas en NS Hispeed.

Het magazine werd vorig jaar ondergebracht bij Sanoma Men's Magazine, Media op Maat.

Media op Maat is gespecialiseerd in het maken van mediaproducties voor derden.

YPCA (Your Personal Call Assistant) is een snel groeiend en innovatief bedrijf op het gebied van telefonische dienstverlening. YPCA biedt een uitgebreid pakket diensten specifiek afgestemd op de (auto)mobiele beller, waaronder 'Eileen' de persoonlijke assistente voor onderweg.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht