Ingezonden persbericht

Persbericht

Inspirerend partnership tussen Parallels en The Planet levert resellers en Midden- en Klein Bedrijf complete hosting-oplossing
'Hosting-in-a-Box' oplossing één maand gratis te proberen

Apeldoorn / Herndon, USA, 6 juli 2009 - Parallels - specialist in virtualisatie- en automatisering - en The Planet, wereldwijd marktleider op het gebied van IT Hosting, bieden het hosting reseller kanaal van The Planet vanaf vandaag een speciale promotiebundel aan. Deze bundel omvat een combinatie van Parallels Plesk Panel en Parallels Plesk Billing. Het Midden- en Klein Bedrijf (MKB) zal tijdens de campagne een gratis promotiebundel ontvangen van The Planet's Alpha Monitoring Service, aangevuld met Parallels Panel met 100 domeinen. Door deze actie kunnen klanten de bundel één maand lang gratis downloaden via alle specifieke servers inclusief 24/7 server- en service-monitoring.

"The Planet en Parallels willen resellers ondersteunen bij het verbeteren van de winst op hosting", zegt Urvish Vashi, general manager van The Planet's Dedicated Server branche. "Weinig organisaties hebben de mogelijkheid om een promotionele actie van dit formaat te kunnen starten. Door de sterke punten van Parallels Panel en Parallels Billing te combineren met de bedrijfskwalitatieve data centra en het netwerk van The Planet is ons resellerkanaal verzekerd van toegang tot de meest competitieve en beste technologie die op dit moment beschikbaar is."

Via deze promotie wordt het resellerkanaal van The Planet een hostingoplossing geboden die specifiek is gericht op het MKB. Voor meer details over deze campagne, zie: www.theplanet.com/parallels-plesk-offer.
De krachtige oplossing combineert Parallels Plesk Panel - software voor een geïntegreerd hosting automation control panel - met Parallels Plesk Billing. Parallels Panel is het enige control panel waarmee gebruikers, via de Application Packaging Standard (APS), direct toegang hebben tot honderden applicaties. Parallels Plesk Billing automatiseert facturering en is specifiek ontworpen voor regelmatig terugkerende werkzaamheden zoals het opnemen van bestellingen, leveren van diensten, beheren van facturen en het innen van betalingen.

Iedere server automation applicatie biedt een naadloze interface, waardoor eindgebruikers gemakkelijk applicaties kunnen beheren en taken uitvoeren. De uitgebreide bundel biedt resellers en hun klanten een gebruiksvriendelijke webgebaseerde, beheerde hosting-oplossing.

"De Parallels Plesk Panel bundel biedt een uitgelezen kans om meer IT opbrengsten te genereren, vooral in de huidige economische situatie", aldus Jack Zubarev, President, Service Provider Division, Parallels. "Parallels en The Planet hebben deze specifieke hosting actie ontwikkeld om ervoor te zorgen dat wederverkopers de beste 'dedicated hosting service' kunnen leveren, ook prijstechnisch gezien. Deze applicaties zijn zo opgezet dat iedereen binnen enkele minuten zijn systeem op kan zetten en direct kan leveren."

Over Parallels - Optimized Computing
Parallels is wereldwijd marktleider op het gebied van virtualisatie- en automatiserings­software die het computergebruik optimaliseert voor consumenten, bedrijven en service providers op alle belangrijke hardware, besturingssystemen en virtualisatieplatformen. Parallels - opgericht in 1999 - is een snelgroeiende onderneming met 700 medewerkers in Noord-Amerika, Europa en Azië.
Voor meer informatie: www.parallels.com.