Ingezonden persbericht

Persbericht

Denit Hosting Solutions kiest voor Brocade NetIron® MLX routers voor high-speed interconnectiviteit tussen datacenters en verbeterde klantenservice

Amsterdam, 6 juli 2009 - Brocade (NASDAQ:BRCD) kondigt vandaag aan dat managed hostingprovider Denit Hosting Solutions gekozen heeft voor de Brocade NetIron MLX Series routers om 10 Gigabit Ethernet connectiviteit tussen verschillende locaties mogelijk te maken, met ingebouwd IPv6 mogelijkheden om de dienstverlening voor te breiden op toekomstige eisen. Hierdoor krijgen de klanten van Denit toegang tot een snellere en betrouwbaarder netwerk dienstverlening voor hun hosted IT-oplossingbehoeften.

In samenwerking met channel partner Falco Networks levert Brocade NetIron MLX-4 en MLX-8 routers die direct voldoen aan de hoge eisen met betrekking tot datacenterconnectiviteit. Het levert daarnaast upgrade mogelijkheden voor toekomstige behoeften. Denit Hosting Solutions is een hosting provider gespecialiseerd in dedicated server hosting, terminal server hosting en VPS hosting met VMware.

Denit heeft de Brocade NetIron MLX series geselecteerd vanwege de optimale mix van functionaliteiten, prijs/prestatie en schaalbaarheid, terwijl de totale Cost of Ownership (TCO) over de levenscyclus van de netwerkinfrastructuur wordt verlaagd. In vergelijking tot andere oplossingen, is het energie- en koelingsverbruik van de Brocade NetIron MLX Series beduidend lager. Dit zijn belangrijke eisen in de energiebewuste wereld van datacenterexploitanten.

"Wij waren op zoek naar een nieuw switching router platform voor beide datacenters die onze klanten de beste uptime biedt," zegt René Kaandorp, Manager Operations bij Denit Hosting Services. "De NetIron MLX series van Brocade voldoet aan onze wensen. Zij voorzien in de huidige maar ook toekomstige eisen van onze gebruikers, waarbij met name hoge wire-speeds en low-latency van groot belang zijn. "

Piet Giesbers, Regional Sales Director BROCADE Europe North (Benelux, Nordics and Baltics): "Denit heeft Brocade gevraagd om ervoor te zorgen dat haar dienstverlening kan voldoen aan de huidige maar ook toekomstige eisen van hun klanten, en wij hebben een oplossing geleverd die hieraan voldoet. Mede dankzij de goede samenwerking met Falco Networks hebben wij succesvol consultancy, installatie en diensten kunnen leveren."

Over Denit Hosting Solutions
Denit is een managed hostingprovider die zich richt op het verlenen van innovatieve hostingdiensten voor de zakelijke markt. Denit is opgericht in 1999 en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in dedicated server hosting, Terminal Server hosting en VPS hosting met VMware. In de loop der jaren is de onderscheidende kracht van Denit vooral op het onderdeel support komen te liggen. Een team van ruim 20 specialisten staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar paraat om klanten à la minute te woord te staan en zodoende de continuïteit van hun bedrijfsprocessen te waarborgen. Voor meer informatie bezoekt u www.denit.nl

Over Falco Networks
Falco Networks is een Brocade channel partner met dienstverlening naar de Internet Service Provider en large enterprise markt. Falco Networks leveren netwerk-consultancy en -oplossingen die bijdragen aan een hogere beschikbaarheid en snelheid van de netwerken. Falco Networks heeft Brocade de afgelopen jaren succesvol ingezet bij diverse projecten en vervult hiermee een groeiende vraag in de markt.
Daarnaast is Falco Networks actief in troubleshooting, netwerk analyse en onderhoud.
Voor meer informatie bezoekt u www.falco-networks.nl

Over Brocade
Brocade® (Nasdaq: BRCD) ontwikkelt buitengewone netwerkoplossingen die complexe, data-intensieve bedrijven vandaag de dag helpen om hun informatieconnectiviteit te optimaliseren en de commerciële waarde van hun data te maximaliseren. Voor meer informatie bezoekt u www.brocade.com