Ingezonden persbericht


Pays d'Oc Dag

A A N K O N D I G I N G

Rotterdam, 25 mei 2009

6 juli Pays d'Oc Dag

Nederland is een belangrijke afzetmarkt voor Vins de Pays d'Oc. Reden genoeg om deze wijnen extra aandacht te geven. Daarom organiseert TOT Public Relations met Vin de Pays d'Oc op maandag 6 juli a.s. in Panama in Amsterdam de Pays d'Oc Dag voor vakhandel en pers. De dag staat geheel in het teken van Vins de Pays d'Oc en heeft een interessant programma. De 100 wijnen uit de gids De 100 beste Vins de Pays d'Oc staan op de proeftafel en Pays d'Oc producenten presenteren hun wijnen.

Proef de 100 beste Vins de Pays d'Oc
In opdracht van Vin de Pays d'Oc en in samenwerking met de Wijnacademie heeft TOT Public Relations een gidsje ontwikkeld met daarin de 100 beste Vins de Pays d'Oc op de Nederlandse markt. Meer dan 350 wijnen zijn blind beoordeeld en de 100 allerbesten zijn in de gids opgenomen. Tijdens de Pays d'Oc Dag kunnen alle wijnen uit de gids worden geproefd. Daarnaast vindt de lancering van de gids plaats en worden awards uitgereikt aan de toppers.

Vin de Pays d'Oc producenten presenteren hun wijnen Op deze dag presenteren tevens Pays d'Oc producenten hun wijnen. In de Languedoc-Roussillon is de wijnproductie voortdurend in ontwikkeling en dit resulteert in een breed aanbod van verschillende typen wijn. Voor iedere consument wat wils en bovendien veelal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door alles wat er gebeurt op wijngebied, wordt de Pays d'Oc ook wel de nieuwe wereld van Frankrijk genoemd.

Kom dus ook en proef de Franse Nieuwe Wereld!Ingezonden persbericht