GGN vestigt zich ook in provincie Zeeland

06/07/2009 07:00

GGN Holding B.V.

GGN heeft GerechtsDeurwaardersKantoor Zeeland met vestigingen in Middelburg en Goes overgenomen. Hiermee is GGN nu in alle provincies van Nederland vertegenwoordigd. De overname past in de groeistrategie van GGN die erop gericht is om de positie van GGN in de regio nóg meer te versterken.

Bestuursvoorzitter van GGN, Henk Keizer: "De uitbreiding van het kantorennetwerk geeft onze organisatie een stevige stimulans in Zeeland. Ondernemers in die regio kunnen nu ook

gebruik maken van de dienstverlening van GGN. Het is voor ons heel belangrijk zowel dicht bij onze klanten als dicht bij de debiteuren te staan. Beide groepen moeten ons 'om de hoek' kunnen vinden. Bovendien is de debiteur nadrukkelijk als stakeholder benoemd binnen onze organisatie, wij willen juist voor deze kwetsbare groep in de samenleving toegankelijk zijn en in begrijpelijke taal met hen communiceren."

In Middelburg en Goes werken in totaal 22 mensen, waaronder 4 gerechtsdeurwaarders en 1 kandidaat gerechtsdeurwaarder. De kantoren zijn gevestigd aan de Dam 2 in Middelburg en de Westsingel 132 in Goes en staan onder leiding van vestigingsmanager Bert Meijering.

Over GGN

GGN is de grootste incassospecialist en gerechtsdeurwaardersorganisatie in Nederland. Bij GGN werken ruim 1300 medewerkers, waarvan meer dan de helft als incassospecialist. Daarnaast zijn er 144 (kandidaat) gerechtsdeurwaarders en 55 juristen. GGN is met 28 vestigingen actief in het hele land en biedt als enige partij op landelijk niveau minnelijke incasso en gerechtelijke incasso binnen één organisatie, met eigen kantoren. Daarnaast kunnen bedrijven bij GGN terecht voor het uit handen nemen van facturatie, het volledige debiteurenbeheer, advies bij het inrichten of verbeteren van het creditmanagementproces, detachering, training en opleiding van debiteurenbeheerders, incassomedewerkers en gerechtsdeurwaarders. De missie van GGN is het verhogen van het ondernemersrendement van haar opdrachtgevers door het voorkomen, beheersbaar maken en terugdringen van debiteurenrisico's.

http://www.ggn.nl