Persbericht

Nieuwe Compaq Mini 110c met extra veel features
Stijlvol en licht design voor betaalbare on-the-go computing Compaq Mini 110 unity side

AMSTELVEEN, 6 juli 2009 ­ HP introduceert de Compaq Mini 110c op de Nederlanddse markt. Deze strak vormgegeven opvolger van de Compaq Mini 700 Serie combineert een uitgebreide set 'computing features' met internettoegang, zowel thuis als onderweg.

De Compaq Mini 110c heeft een stijlvolle behuizing, afgewerkt met HP's krasvaste hoogglans zwarte Imprint lak. De Compaq Mini 110c weegt slechts 1,17 kilo (inclusief 3-cell batterij) en is 33 mm dun.

De ingebouwde webcam en microfoon, WLAN en optioneel WWAN, geven de Compaq Mini nog meer mogelijkheden voor social networking. Deze Mini zorgt ervoor dat video chat en video conferencing niet alleen van huis uit, maar ook vanuit het park, het café of het vliegveld mogelijk is. In combinatie met het 10,1-inch diagonale BrightView beeldscherm, een groot toetsenbord (92% van de normale grootte), 3 USB poorten en een 5-in-1 digitale medialezer, krijgen gebruikers eenvoudig en snel toegang tot het internet.

Dit pakket aan extra's is mogelijk door de toepassing van de nieuwste Intel(TM) Atom(TM) processor en een 160GB vaste schijf. GGebruikers zijn zo ­ ook wanneer ze onderweg zijn - vverzekerd van voldoende kracht en opslag voor films, muziek en andere bestanden. Daarnaast zorgen de Intel GMA 950 (UMA) graphics en optionele HD Video Accelerator voor uitstekende visuele prestaties.

'Onze Compaq Mini 110c levert een ongelooflijke hoeveelheid features in een cool en ultra-mobiel design', aldus Els Ossewaarde, Country Marketing & Category Manager, Personal Systems Group, HP Nederland. 'Dit zorgt ervoor dat dit product uitermate geschikt is voor mobiele consumenten die letten op de kosten, maar wel stijlvol voor de dag willen komen, die de beste connectiviteit willen en de bekende Windows ervaring, verenigd in een mini die je overal mee naartoe kunt nemen.'

De Compaq Mini 110c-1010 SD PC is in Nederland verkrijgbaar vanaf medio juli 2009 voor een adviesprijs van ¤¬ 299 inclusief BTW.

Download high resolution afbeeldingen via onderstaande link.
* Compaq Mini 110c (1.2Mb)

Over HP
HP, 's werelds grootste technologiebedrijf, maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al zijn klanten ­ van de individuele consument tot de grootstte multinational. Het portfolio omvat printing en personal computing producten, IT services, software en IT oplossingen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ is te vinden op www.hp.nl.