Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
6 juli 2009

Tienjarig jubileum business centre Amersfoort aanleiding tot netwerken Netwerkevent Regus Amersfoort groot succes

Regus, wereldwijd marktleider op het gebied van flexibele kantoorruimte, organiseerde op 3 juli in Amersfoort een netwerkevent om de lokale economie te stimuleren. Dit event werd opgezet naar aanleiding van de tien jaar dat Regus inmiddels in het zakelijke centrum van Amersfoort aanwezig is. Het bedrijf heeft Amersfoort in die periode zakelijk sterk zien groeien.

Zakelijk Amersfoort netwerkt de toekomst tegemoet
Eduard Schaepman, algemeen directeur Regus Benelux: "De afgelopen tien jaar is ons business centre in Amersfoort doorlopend goed bezet geweest. We hebben aan allerhande bedrijven onze kantoorruimten en meetingrooms geboden en ondersteund van paperclip tot aan notulist. Daarom vonden we dit de ideale gelegenheid om deze partijen weer te betrekken. We hebben voor dit jubileum de huidige huurders, omliggende bedrijven en oude huurders allemaal uitgenodigd om met elkaar te proosten op de zakelijke vooruitgang in Amersfoort en netwerkend de toekomst tegemoet te gaan. En met succes!"


Regus Amersfoort biedt met 138 werkplekken ruimte aan allerhande bedrijven Van internetbedrijf tot overheid
Schaepman vervolgt: "Door zo'n jubileum kijk ik altijd even terug en dan is het goed om te zien dat er zoveel ten positieve is veranderd. Waar wij tien jaar geleden voor een groot deel onderdak boden aan de opkomende internetbedrijven, omdat dit type bedrijven zocht naar flexibiliteit en ruimte voor groei, zien we nu dat veel meer bedrijven bekend zijn geworden met de flexibele kantoorhuuroplossingen. Zo maken in Amersfoort overheden en opleidingsinstituten voor hun trainingen en cursussen veelvuldig gebruik van onze meetingrooms."

Over Regus
Regus is wereldmarktleider in het aanbieden van flexibele oplossingen voor werkplekken. Regus beschikt over producten en diensten die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio's voor videoconferentie. Regus biedt een nieuwe manier van werken aan, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is. Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline, IBM en Nokia bedient Regus duizend groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan Regus. Daardoor kunnen zij zich focussen op hun core business. Meer dan 400.000 klanten profiteren elke dag van de faciliteiten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 75 landen, waarvan 33 locaties in Nederland. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe en wanneer zij dat willen. www.regus.nl


---

Noot voor redactiesIngezonden persbericht