Ingezonden persbericht


Case Logic benoemt nieuwe President en nieuwe
Marketing & Communication Manager EMEA

Marktleider zet nog steeds de trend met ontwikkeling van intelligente opbergoplossingen

Gembloux, België - 6 juli 2009: Case Logic, wereldwijd toonaangevend in het ontwerpen en produceren van lifestyle accessoires, kondigt vandaag de nominatie aan van Doug Matthews als President van Thule Organization Solutions en het merk Case Logic. Daarnaast is Etienne Renard aangesteld als Marketing & Communication Manager van Case Logic EMEA. Met deze twee aankondigingen benadrukt het bedrijf haar voortdurend streven naar het ontwikkelen van intelligente opbergoplossingen die mensen het leven makkelijker maken.

Doug Matthews, President, Case Logic
Doug Matthews, die sinds mei 2001 voor het Case Logic team werkt op het hoofdkantoor in Longmont, Colorado, heeft een indrukwekkende commerciële en managementachtergrond, met meer dan 20 jaar ervaring in accessoires voor consumentenelektronica. De afgelopen 8 jaar heeft Doug zich bij Case Logic gefocust op de ontwikkeling van OEM producten, de lancering van licenties, evenals het perfectioneren en uitbreiden van de Aziatische distributie en algemene business activiteiten. Net als zijn voorganger, Tom Sandler, zal hij het succes en stabiliteit van dit bedrijf voortzetten en blijven ontwikkelen.

Etienne Renard, Marketing & Communication Manager, Case Logic EMEA
Alvorens aangeworven te worden door het Europese hoofdkantoor van Case Logic in Gembloux, België, was Etienne bijna 8 jaar werkzaam bij Sony. Gedurende 5 jaar was hij actief op international niveau, met een focus op Oost-Europa. Daar was hij verantwoordelijk voor zowel de verkoop als de operaties en was hij ruim twee jaar actief als product manager voor de Belgische markt in de volgende productcategorieën: VAIO, Walkman en de foto- en videocamera's. "Case Logic is een bedrijf dat continu innoveert en sinds 25 jaar aan de top blijft. Werken voor zo'n bedrijf geeft me de mogelijkheid te evolueren in een boeiende en snel groeiende markt," legt Etienne uit.

Etienne Renard vervangt Julia Rost, die vertrok naar het Amerikaanse hoofdkantoor in Longmont in de VS. Ze is daar begonnen als Category Manager, International and Product Manager for the Portable Electronics line. Al 7 jaar bij Case Logic, is ze nu verantwoordelijk voor het bepalen van de juiste productmix voor Europa, Azië, Canada en Latijns-Amerika. Daarnaast zal ze het iPod en Portable Electronics assortiment voor de komende seizoenen uitwerken en beheren.

Voor een interview met Etienne Renard, Marketing & Communication Manager van Case Logic EMEA, kunt u contact opnemen met onderstaand perscontact.

Over Case Logic, www.caselogic.eu Case Logic, een merk van de Thule Group, is toonaangevend in de ontwikkeling en productie van intelligente opbergoplossingen voor mensen met een druk leven. Het bedrijf ontwerpt unieke en intuïtieve producten om gebruiksvoorwerpen op te bergen, te beschermen en te vervoeren.

Vandaag bestaat het productaanbod van Case Logic uit meer dan vierhonderd opbergoplossingen voor professioneel en privé-gebruik evenals mobiele accessoires: Mobile Computer, Packs&Bags, Travel, DVD, Media, Automotive, Photo/Video en Portable Electronics. Case Logic is eigenaar van meer dan 100 patenten voor het innovatieve design en de technologie van hun producten. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Gembloux, België. Case Logic is onderdeel van Thule, wereldleider in Sports Utility Transportation. Thule levert oplossingen voor actieve families en outdoor enthousiastelingen die hun materiaal veilig, gemakkelijk en stijlvol willen vervoeren.