Youngtimerblog.nl start Youngtimer Association


Site biedt hulp bij aanschaf youngtimer-auto

AMSTERDAM, 20090706 -- De laatste jaren zijn youngtimers steeds populairder geworden. Voor deze auto's vanaf 15 jaar oud gelden andere belastingregels, waardoor de youngtimers populair werden als 'auto van de zaak'. Dit leverde een aanzienlijke stijging van het aantal youngtimerspecialisten op, waarbij het voor de consument de kwaliteit van het aanbod niet altijd duidelijk was. De website Youngtimerblog.nl (www.youngtimerblog.nll) is daarom begonnen met de Youngtimer Association, een overzicht van de betrouwbare adressen in Nederland.

Het team van Youngtimerblog.nl bezocht daartoe een groot aantal specialisten, achterhaalde de mening van klanten en liet mystery shoppers een bezoek afleggen. Met recht kan daarom gezegd worden dat de zaken die nu genoemd worden de top van Nederland vormen op het gebied van youngtimers. Deze specialisten mogen zich dan ook Youngtimer Association Approved noemen.

Youngtimerblog.nl

De site Youngtimerblog.nl is recent van start gegaan. Naast nieuws en verslagen van evenementen biedt de site een overzicht van clubs en verenigingen waar youngtimers welkom zijn. In de komende periode zal nader worden ingegaan op de veranderende bijtellingsregels voor youngtimers. Ook zullen aankooptips worden geplaatst voor populaire youngtimers. De focus van de site ligt op youngtimers en young classics die tussen 1965 en 1995 gebouwd zijn.

Ingezonden persbericht