Grote individuele viswedstrijd Tynaarlo voor Kika


TYNAARLO, 20090706 -- Op zondag 20 september 2009 organiseert Harry de Jong i.s.m. Hengelsportfederatie Groningen - Drenthe, een grote individuele viswedstrijd ( vrije hengelkeuze ) aan het Noord Willemskanaal ten hoogte van het Drentse Tynaarlo. Een deel van het inschrijfgeld zal rechtstreeks worden gedoneerd aan Kika "Kinderen Kanker Vrij". Deze viswedstrijd zal dan ook de boeken in gaan als "Vissen voor Kika".

Dankzij de informatie uit nieuw genenonderzoek weten we bijna zeker dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te kunnen genezen en 'vriendelijker' te kunnen behandelen. Elk kind dat kanker heeft of krijgt, kunnen we dan tijdens en na de behandeling veel meer kwaliteit van leven geven. Wat is er nodig om dat te laten gebeuren?

Bijna 25% van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. Ruim 75% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan. De huidige chemo's zijn dusdanig agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd alsnog bepaalde orgaandefecties kunnen krijgen.

Meer dan 95% van de bestaande fondsen richten zich op alle vormen van kanker bij volwassenen. Kanker bij kinderen is veel zeldzamer dan bij volwassenen. Gelukkig maar! Dit is tegelijkertijd een probleem want hierdoor richten deze fondsen zich niet speciaal op kinderkanker. Vernieuwend onderzoek voor kinderkanker vereist een aanpak die gericht is op specifieke genetische eigenschappen voor kinderkanker. KiKa vraagt voor dit onderzoek extra steun en met deze viswedstrijd steunt u KiKa door mee te doen !

Op zondag 20 september aanstaande organiseert Harry de Jong i.s.m. Hengelsportfederatie Groningen - Drenthe, een grote individuele viswedstrijd ( vrije hengelkeuze ) aan het Noord Willemskanaal ten hoogte van het Drentse Tynaarlo. Een deel van het inschrijfgeld zal rechtstreeks worden gedoneerd aan Kika "Kinderen Kanker Vrij". Deze viswedstrijd zal dan ook de boeken in gaan als "Vissen voor Kika"

Er zal worden gevist in vier vakken van 32 personen. Elke vakwinnaar kan rekenen ( bij max. inschrijving ) op een K.O.C. ticket voor 2010 en de hoofdprijs....deze houden we nog even geheim, maar zet uw vakantiekoffer maar klaar ! Daarnaast is er een prachtige prijzenpot met een verdeling van circa 1:5 ( en voor de overall winnaars eveneens bokalen ) Tevens is er een prachtige verloting waaronder hengelsport gerelateerde items. Er wordt gevist van 9.00 uur t/m 14.00 uur. Na inschrijving komt u in ons mailingsysteem en daarmee houden we u nauwgezet op de hoogte omtrent laatste nieuws, locatie, loting etc. Uw deelname bewijs zal twee weken voor aanvang aan u worden toegezonden per post en email ! Vul dus een geldig en correct email adres in bij inschrijving ! Inschrijven kan op www.albatroshengelsportteam.nl

Wees er snel bij, want het maximale deelnemers veld is 128 personen. ( bij voldoende inschrijving kunnen we één vak van 32 bijsluiten ) Steun Kika, maak kans op prachtprijzen ! Vis mee op 20 september en schrijf je in !

Albatroshengelsportteam.nl