Nationale Postcode Loterij kiest voor Trivento Applicatiebeheer B.V.

06/07/2009 10:50

Trivento Applicatiebeheer B.V.

Ede, 6 juli 2009


Nationale Postcode Loterij kiest voor Trivento Applicatiebeheer B.V.

Trivento Applicatiebeheer gaat het beheer van de backofficeapplicatie en databaseomgevingen voor de Nationale Postcode Loterij, Bank Giro Loterij en Sponsor Loterij op zich nemen. Bovengenoemde loterijen, die alledrie worden bestuurd door Novamedia, zijn de grootste goededoelenloterijen in Nederland. Trivento Applicatiebeheer heeft een driejarig contract gekregen om 7x24 uur dienstverlening op de Java /JEE applicatie in combinatie met Oracle databases te beheren.

Op 15 mei 2009 jl. is de overeenkomst getekend tussen de Nationale Postcode Loterij en de twee andere loterijen en Trivento Applicatiebeheer B.V. voor de inrichting en uitvoering van applicatiebeheer met een duur van 3 jaar. De voorwaarden van de overeenkomst zijn, in een overeengekomen 'ASL framework' met betrekking tot het beheer van de applicaties, vastgelegd.

Over de Loterijen:

De Nationale Postcode Loterij wil bijdragen aan een schonere en rechtvaardige wereld. Deze doelstelling lag ten grondslag aan de oprichting van de Nationale Postcode Loterij in 1989. De helft van de inleg van de loterij is bestemd voor organisaties die zich inspannen voor mens en natuur. Zie verder www.nationalepostcodeloterij.nl. Voor de doelstellingen van de overig genoemde loterijen zie: www.bankgiroloterij.nl, www.sponsorbingoloterij.nl en www.novamedia.com.

Over Trivento:

Trivento Applicatiebeheer B.V. is gespecialiseerd in het inrichten en uitvoeren van (maatwerk) applicatiebeheer. Het beheer kan op locatie dan wel op afstand worden uitgevoerd. In samenwerking met moederbedrijven Profict en ZXFactory is Trivento in staat een volledige dienstverlening aan te bieden van applicatie ontwikkeling tot en met beheren en faciliteren van complexe ICT omgevingen. Klanten van Trivento zijn onder andere de Goede Doelen Loterijen, Nuon, SIDN en FWG.

http://www.trivento.nl/