Politie Gelderland-Zuid

Kom bij de politie

Doorrijden na aanrijding

zaltbommel, 06-07-2009 o Zondagavond omstreeks 23.00 uur reed een 30-jarige man uit Giessen op de Bergsche Maasdijk in Zaltbommel door een afzetting van pionnen heen. Agenten hielden hem staande op verdenking van rijden onder invloed.

De 30-jarige man uit Giessen blies een F als resultaat van de blaastest. Hierop is hij aangehouden en meegenomen voor verhoor naar het bureau. Op het bureau liet het ademanalyseapparaat 550 ug/l zien.

Tijdens het verhoor vroegen de agenten hem of hij nog een aanrijding had veroorzaakt. De man bevestigde dit en verklaarde dat hij uit de bocht was gevlogen waarbij hij tegen een hek tot stilstand kwam. De Giessenaar was uitgestapt en zag dat hij schade had veroorzaakt aan zowel zijn auto als het hek. De man is hierna weer in zijn auto gestapt en doorgereden. Deze aanrijding vond plaats op dezelfde weg waar hij later is aangehouden voor rijden onder invloed. De 30-jarige Giessenaar kreeg een rijverbod opgelegd van zes uur. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt voor het doorijden na een aanrijding en het rijden onder invloed. (14)

Laatst gewijzigd 06-07-2009 10:54 | © Regio Gelderland-Zuid |