Gemeente Aa en Hunze


Aa en Hunze werkt aan Toekomstvisie 2020!

Hoe ziet Aa en Hunze er in 2020 uit? Hoe is het dan met onze landbouw, recreatiemogelijkheden, voorzieningen in de dorpen en de woningbouw? We kunnen niet voorspellen hoe Aa en Hunze er in 2020 uitziet en wat we er kunnen beleven. Wel kunnen we samen bepalen welke prioriteiten we gaan stellen en waar we met elkaar aan gaan werken. Daarom stelt de gemeente samen met u een Toekomstvisie 2020 op. We hebben hiervoor uw ideeën en meningen nodig!

Uw leefomgeving
In de toekomstvisie leggen we de centrale koers van onze gemeente vast. Wat is onze insteek bijvoorbeeld als het gaat om voorzieningen en zorg, bouwen en wonen. En welke uitstraling past bij onze gemeente. Voor u als inwoner of ondernemer van onze gemeente is dit een belangrijk moment. Het raakt de omgeving waarin u woont, werkt en leeft.

Meepraten
We vinden het van groot belang dat u als inwoner betrokken bent bij de totstandkoming van de Toekomstvisie. We organiseren daarom in september drie interactieve bijeenkomsten, zodat u de gelegenheid heeft om mee te praten. De bijeenkomsten vinden plaats op:
- 2 september in het dorpshuis De Trefkoel in Gasselte
- 8 september in het dorpshuis in Annen

- 15 september in zalencentrum Hofsteenge in Rolde

Informatie
In augustus zullen we u via de gemeentepagina in de Schakel verder informeren over de Toekomstvisie en deze bijeenkomsten. Ook kunt u dan meer informatie vinden op www.aaenhunze.nl. Wilt u persoonlijk op de hoogte gehouden worden, dan kunt u zich aanmelden via toekomstvisie@aaenhunze.nl.