Gemeente Leidschendam-Voorburg


Vooraankondiging dwangbevel op 4 juli bezorgd

Zaterdag 4 juli is de vooraankondiging voor het dwangbevel van de gemeentelijke belastingen bezorgd van:

de afvalstoffenheffing en/of het rioolrecht
de onroerende-zaakbelasting
de hondenbelasting

Deze aanslagen zijn in januari 2009 verzonden. De vervaldatum van de aanslagen onroerende-zaakbelasting en afvalstoffenheffing en/of rioolrecht 2009 was 30 april 2009. De vervaldatum voor de aanslagen hondenbelasting was 28 februari 2009. Voor aanslagen die nog niet (in zijn geheel) waren voldaan is eind mei een aanmaning met kosten verzonden.

De vooraankondiging dwangbevel wordt nu verzonden omdat de aanslag na verzending van de aanmaning nog steeds niet (in zijn geheel) is voldaan. Bij de vooraankondiging dwangbevel zijn naast de aanmaningskosten nog geen deurwaarderskosten opgenomen. De kosten van het dwangbevel kunnen behoorlijk oplopen.

Betaal daarom de vooraankondiging dwangbevel op tijd!

Betalen
Voor het betalen van de vooraankondiging dwangbevel kunt u gebruik maken van de acceptgirokaart die aan de aanmaning is gehecht. Als u de acceptgiro niet meer heeft, dan kunt u het bedrag van de vooraankondiging dwangbevel overmaken naar rekeningnummer 28 50 71 076, t.n.v. Gemeente Leidschendam-Voorburg, onder vermelding van het aanslagnummer dat u op de vooraankondiging dwangbevel vindt.

Betaalt u het bedrag van de aanmaning liever per tele- of internetbankieren? Vergeet dan niet duidelijk het betalingskenmerk te vermelden.

Informatie over gemeentelijke belastingaanslagen Alle informatie over de gemeentelijke belastingaanslagen vindt u in het Digitaal Loket: