Politie ZeelandAanvulling persbericht Dodelijk ongeval in Goes
De chauffeur van de betonwagen is een 54-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland.

Z-2398-2009 Pitbike in beslaggenomen door politie, Terneuzen
Naar aanleiding van diverse klachten over overlastgevende brommers/motoren van omwonenden van de Axelsestraat/Zuidlandstraat, heeft de politie vandaag gesurveilleerd.
Tijdens surveillance zagen agenten iemand zonder helm op een pitbike (klein model crossmotor) over de Axelsestraat rijden. Even later zagen zij de bestuurder, een 19-jarige Terneuzenaar, bij zijn woning staan en spraken hem aan. Bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs en de pitbike geen kenteken had en ook niet was verzekerd. De pitbike werd door de politie in beslaggenomen. Tegen de 19-jarige Terneuzenaar is proces-verbaal opgemaakt.

Z-2399-2009 Aanrijding in Terneuzen
Bij een aanrijding raakten maandag omstreeks 17,00 uur twee voertuigen beschadigd.
Een 75-jarige Terneuzenaar reed over de Middensluis, komende uit de richting van de Binnenhaven. Hij verleende op het kruispunt geen voorrang aan een van rechts komende bestelauto, bestuurd door een 51-jarige man uit Sas van Gent. Bij de aanrijding die volgde, liep de 51-jarige bestuurder een pijnlijke nek op. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De 75-jarige man kwam met de schrik vrij. Beide auto's raakten bij het ongeval beschadigd.


O-2400-2009 Inbraak in Sint Maartensdijk
Tussen zondag 18.00 en maandag 07.00 uur is er ingebroken in het kantoortje bij het zwembad aan de Sportlaan.
Nadat de toegang van het kantoorgebouwtje was geforceerd, werden diverse kasten doorzocht. Voor zover bekend werden enkel drinkwaren weggenomen. Schade bedraagt een paar honderd euro.Noot voor redacties