Ingezonden persbericht


Enschede, 06 juli
2009
Enschede krijgt toch de primeur van de MegaKidzParty 'On the Beach', een middagvullend kinderprogramma met optredens van o.a. de
meidengroep DJUMBO en de ONE, TWO, TRIO Kindershow in de Playa Beachclub
van Go Planet op zaterdagmiddag 11 juli vanaf 13.00 uur. Een meer dan complete
kindershow waarin de jeugdige gasten volledig aan hun muzikale trekken komen
want het dak mag er die middag af.

DJUMBO

De stemmen van de 3 Brabantse meiden die
elkaar ontmoetten op een dansschool in Eindhoven; alwaar ze in een demonstratieteam dansten, blijken zo goed bij elkaar te passen dat ze samen met hun producers besloten om hun kansen in de muziekwereld te wagen. Met hun debuutsingle "Hide and Seek" bewijzen de meiden van Djumbo dat ze klaar zijn om in hoog tempo de hitlijsten te bestormen. Svenja, Lotte en Lindsy spelen graag spelletjes.... en jij mag meedoen... maar verstoppen heeft geen zin... Djumbo weet jou te vinden. Djumbo weet iedereen te vinden met hun eigentijdse sound en energieke show!

De One Two Trio Kindershow

Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), Meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel) spelen LIVE de bekende kinderliedjes, maar ook eigen nummers als 'ik heb en snotje in mijn neus' en 'Ik lust alleen maar friet'. Zo herkenbaar voor het jonge publiek dat deze liedjes direct mee kunnen zingen. Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken. De One Two Trio Kindershow!, zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn.

Raadpleeg voor een complete agenda en alle
informatie website www.goplanetevents.nl

Einde persbericht