Mojo Concerts

In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:

CSN: absolute wereldklasse
Lyle Lovett in Paradiso
CSN: absolute wereldklasse

De muziek van David Crosby, Stephen Stills en Graham Nash vormt de hoeksteen van de rock 'n roll. Het legendarische singer-songwriter trio begint in 1969 met samenwerken, als zij tijdens een feestje samen a capella Helplessly Hoping zingen. De aanwezigen waren zo enthousiast dat ze als groep verder gingen. Tijdens hun eerste officiële optreden samen juichen meer van 500.000 Woodstock bezoekers het drietal uitzinnig toe.

Nu, veertig jaar na dato, komt CSN met een nieuwe creatieve uitspatting. Het trio duikt met duizendpoot Rick Rubin ­ producer van o.a. Red Hot Chili Peppers en Metallica ­ de studio in om een coverplaat op te nemen. Naast dit studioalbum wat dit najaar uit zal komen, houdt CSN zich bezig met een ander project waarmee ze terug gaan naar de beginjaren. En als klap op de vuurpijl gaat 's werelds eerste superband in 2009 opnieuw op tournee. Voor het laatst in Nederland op het Arrow Rock Festival in 2005 en op 6 juli in Amsterdam opnieuw te zien!

Maandag 6 juli 2009
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: ¤ 59, ¤ 62, ¤ 65 (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via www.livenation.nl en 0900 ­ 1010 2020 (45 cpm)

Let op: Presale voor Live Nation members a.s. donderdag van 11.00 tot vrijdag 10.00 uur! Word lid van Live Nation. Lyle Lovett in Paradiso

Singer-songwriter Lyle Lovett staat maandag 23 maart op het podium van Paradiso. De zanger bracht in 1986 zijn eerste soloalbum uit: het indrukwekkende 'Americana' met invloeden van country, jazz en blues. Nu, in 2009, is Lyle Lovett ruim twaalf albums en vier Grammy's (waaronder voor beste mannelijke country zanger en beste country album) verder en blijft zijn ster rijzende.

De Texaanse zanger is ook bekend als acteur. In '92 maakte hij zijn filmdebuut als detective DeLongpre in Robert Altman's, 'The Player'. Lovett acteerde in diverse films en series, waaronder de comedyserie 'Dharma & Greg'.

Lyle Lovett treed maandag 23 maart op in Paradiso. Tickets ¤ 35,- (excl. servicekosten). De kaartverkoop is inmiddels gestart via Ticketservice.