Politie Twente

Openingstijden politiebureaus Twente gedurende de zomerperiode

Gedurende de zomerperiode (6 juli t/m 16 augustus) zullen de bureaus van de politie in Twente andere openingstijden hanteren. Op www.politie.nl/twente vindt u een overzicht van de openingstijden in deze periode.

De vier hoofdbureaus van de politie Twente in Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Almelo zijn normaal geopend, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De politie Twente is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor niet-spoedeisende zaken. In noodsituaties kan er altijd gebeld worden met het alarmnummer 112. Via Internet kan van veel feiten aangifte gedaan worden. Bezoek hiervoor de website van de politie Twente, www.politie.nl/twente.

In verband met de komst van een nieuw aangiftesysteem, kan het in de komende weken voorkomen dat het opnemen van een aangifte, of het doorgeven van een niet-spoedeisende melding, wat langer duurt dan normaal. De politie vraagt daarvoor begrip.

Openingstijden uitgesplitst per cluster en gemeente

Cluster Noordoost:

Gemeenten Dinkelland, Oldenzaal, Losser en Tubbergen In Oldenzaal is het hoofdbureau aan de Noordwal altijd open 24 uur per dag, 7 dagen per week. In Losser, Dinkelland en Tubbergen zijn de politiebureaus geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. De steunpunten Weerselo en Ootmarsum zijn in de zomerperiode alleen op afspraak geopend.

Cluster Midden:

Gemeenten Hengelo, Borne en Hof van Twente In Hengelo is het hoofdbureau aan de Willemstraat altijd open, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bureau Noord aan de Torenlaan in Hengelo is gesloten gedurende de zomerperiode. De bureaus in Borne en Hof van Twente hanteren gebruikelijke openingstijden.

Cluster Oost:

Gemeenten Enschede en Haaksbergen In Enschede is het hoofdbureau aan de Hermandad altijd open, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Voor alle andere politiebureaus in Enschede gelden de normale openingstijden in de zomerperiode. Dit geldt ook voor het bureau in Haaksbergen.

Cluster West:

Gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden In Hellendoorn worden de normale openingstijden gehanteerd. Dit geldt ook voor het bureau in Rijssen-Holten en het steunpunt in Holten. Het bureau in Wierden is in de periode van 7 juli t/m 16 augustus geopend op iedere werkdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Cluster Noord:

Gemeenten Almelo en Twenterand In Almelo is het hoofdbureau aan Het Baken altijd open, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het bureau in Vriezenveen hanteert de normale openingstijden tijdens de zomerperiode. De steunpunten in Westerhaar en Vroomshoop zijn gesloten in de periode van 6 juli t/m 17 augustus.

Regionaal Bureau Bijzondere Wetten:

Bureau Bijzondere Wetten, gevestigd aan de Torenlaan in Hengelo, is gesloten tijdens de zomerperiode. Een afspraak maken is mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.politie.nl/twente/bijzondere_wetten.

---- --