Chuckie wint TMF Dance Award


HILVERSUM, 20090706 -- Chuckie heeft tijdens het TMF Awards festival beslag weten te leggen op de TMF Dance Award. Chuckie was, na een flinke nominatieronde met een waslijst aan Nederlandse dance artiesten, genomineerd in de categorie `Best Dance' en bleef uiteindelijk samen met collega artiesten Tiësto, Armin van Buuren en The Partysquad over bij de laatste vier. Het TMF Awards festival vond plaats op zaterdag 4 juli 2009, op de Wilhelminakade in Rotterdam aan de voet van de voor Rotterdam zo typerende Erasmusbrug.

Chuckie heeft tijdens het TMF Awards festival beslag weten te leggen op de TMF Dance Award. Chuckie was, na een flinke nominatieronde met een waslijst aan Nederlandse dance artiesten, genomineerd in de categorie `Best Dance' en bleef uiteindelijk samen met collega artiesten Tiësto, Armin van Buuren en The Partysquad over bij de laatste vier. Het TMF Awards festival vond plaats op zaterdag 4 juli jl., op de Wilhelminakade in Rotterdam aan de voet van de voor Rotterdam zo typerende Erasmusbrug.

Na een optreden in Belgrado en een hazenslaapje in het hotel sprong Chuckie in het vliegtuig om op bij de Awards show aanwezig te kunnen zijn. Luttele minuten na aankomst op het festivalterrein werd bekend gemaakt dat hij zich mocht melden om het futuristische beeldje in ontvangst te mogen nemen. "Dit had ik helemaal niet verwacht, maar ik wil in ieder geval alle fans en iedereen die op mij gestemd heeft bedanken! Chuckie en Dirty Dutch Music, you know how we do!!" was zijn eerste enthousiaste reactie richting het massaal toegestroomde publiek, nadat hij het beeldje uit de handen van Lieke van Lexmond in ontvangst mocht nemen.

Het afgelopen jaar was een zeer succesvol jaar voor Chuckie met hoogtepunten zoals optredens tijdens Sensation in de Amsterdam ArenA, aan de zijde van David Guetta op F*** me I'm Famous in Pacha Ibiza en in de Heineken Music Hall, de vele buitenlandse projecten en remixen dankzij het wereldwijde succes van zijn singles Let The Bass Kick en Aftershock (Can't Fight The Feeling) en natuurlijk zijn eigen, met 20.000 bezoekers volledige uitverkochte, Dirty Dutch evenement in de Amsterdam RAI. Saillant detail is dat voor het winnen van deze TMF Dance Award, Chuckie de schier onmogelijke taak had de nummer één en twee DJ van de wereld, respectievelijk Armin van Buuren en Tiësto, moest zien te verslaan.

Nadat talrijke foto's met de veroverde award waren geschoten en de nodige interviews waren afgegeven, vervolgt Chuckie: "Het is echt een bizar jaar geweest en het winnen van deze award voelt wel als een soort van kers op de taart, maar geloof me, er gaan nog veel meer dope dingen gebeuren de komende tijd. Maar vanavond ga ik eerst een feestje bouwen!" Na optredens van o.a. N.E.R.D. en Black Eyes Peas heeft Chuckie de TMF Awards 2009 op een waardige wijze afgesloten met een spectaculair optreden, waar hij zijn single Aftershock (Can't Fight The Feeling) live ten gehore bracht. De videoclip van deze single is momenteel te zien op TMF.

Bekijk hier de uitreiking van de TMF Dance Award: www.youtube.com/watch?v=WSVn1Kk9slk

Chuckie en Dirty Dutch Music willen hierbij alle fans bedanken voor het stemmen!

http://www.selektedmusic.com

Ingezonden persbericht