Ingezonden persbericht

LUXOR THEATER OOK TERUG IN DEVENTER!

LUXOR NEEMT MERRAL BIOSCOOP DEVENTER OVER

De Merral bioscoop in Deventer is overgenomen door bioscoopexploitant Luxor uit Hoogeveen. Ook de naam van de bioscoop is verandert in Luxor Theater Deventer. Met deze naamswijziging komt voor veel inwoners een wens uit: Het Luxor Theater is na 30 jaar terug in Deventer. Het complex in Deventer bestaat uit 4 luxe bioscoopzalen, een riante foyer en 12 moderne bowlingbanen en is gelegen in het nieuw winkel en uitgaanscentrum De Boreel. De overname komt voort uit het feit dat directeur Rene van Steen van Merral zich wil concentreren op de nieuwe vestiging in Hoofddorp.

Voor het personeel in de bioscoop heeft de overname geen gevolgen. Het Luxor Theater neemt alle personeelsleden over van Merral. Directeur Albert Jan Vos van Luxor geeft aan erg content te zijn met deze overname. "Deventer is in de geschiedenis altijd een goede bioscoopstad geweest en de inwoners hebben gevoel voor film, cultuur en entertainment. Dat is prettig want men is met de bioscoop opgegroeid. Dit theater is nog maar anderhalf jaar geleden geopend en heeft alles in zich wat een moderne bioscoopbezoeker mag verwachten. Het is aan ons de taak om de service en kwaliteit op een nog hoger niveau te brengen in combinatie met een aantrekkelijk omlijstingprogramma. Daar zijn wij sterk in en hebben dat in Hoogeveen en Meppel altijd aangetoond. Het gaat bij ons om niets anders dan de bezoekers. Die moeten zich thuis voelen in onze theaters waar de theatermanager de rol van gastheer met plezier op zich neemt", aldus een stralende Albert Jan Vos. "In Deventer heb ik Gerrit Doorn aangesteld als theatermanager. Hij kent Deventer omdat hij er is geboren en hij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als theatermanager van diverse grote bioscopencomplexen in Nederland".

Het tijdstip van de overname is ook perfect met de grote zomerfilms Ice Age 3, Harry Potter en Mega Mindy die komende week in première gaan in het Luxor Theater in De Boreel. In combinatie met Mohito en het Kids Play Center is dit ideaal om met de kinderen een feestje te vieren in de zomervakantie.

Het filmprogramma van het Luxor Theater Deventer is erg gemakkelijk te vinden: www.luxor.nl waarna u verder kunt klikken op de vestiging in Deventer. Op dit moment wordt hard gewerkt om de website te voorzien van alle informatie. Het filmprogramma is echter compleet.Ingezonden persbericht