Gemeente Zoetermeer

Informatieavond over Binnenpark

Dinsdag 7 juli is er een informatieavond voor alle omwonenden en geïnteresseerden in het Binnenpark. Tijdens deze avond presenteert de gemeente de laatste plannen en is er de mogelijkheid om mee te praten over de definitieve invulling van het park. Afgelopen week heeft het college van Zoetermeer ingestemd met de visie Binnenpark. Het park is een centraal wijkpark maar heeft ook een belangrijke functie als stadspark. Iedereen moet er graag komen en bezig kunnen zijn zonder dat men anderen tot last is. Hoe dat eruit kan komen te zien wordt tijdens de informatieavond besproken.

Â

Het is de bedoeling dat in het park in ieder geval plekken komen voor sport en spel. Er komt een definitief gebouw voor jongeren en de rolschaatsvereniging. Daarnaast moet het groen en de waterhuishouding worden aangepakt. De Sniep gaat uitbreiden met een hotel. Dit komt naast het restaurant op de plaats van de rolschaatsvereniging. Ook dit plan wordt tijdens de avond aan de bewoners gepresenteerd.

Â

Omwonenden en betrokken instanties krijgen een persoonlijke uitnodiging. De wethouders Emmens en Muijzers, ambtenaren, de wijkagent en wijkmanager zijn aanwezig. Alle plannen en tekeningen worden gepresenteerd via panelen en powerpointpresentaties. Na ieder onderdeel is er gelegenheid om vragen te stellen.

Â

De avond start dinsdag 7 juli om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur in restaurant De Sniep aan de Broekwegschouw 211.