Gemeente Haaren


Wethouders steken gemeentegrens over

Wethouders steken gemeentegrens over

Wethouders Eric van den Dungen (Haaren) en Willem Kraanen (Vught) ontmoetten elkaar op 2 juli met hun stalen ros op de gemeentegrens voor de feestelijke opening van het fietspad aan de Haarense Loonse Baan en Vughtse Oude Loonsebaan. Haaren voorzag het fietspad van een nieuwe jas en Vught liftte mee op de Haarense werklust en zo werd de complete route in één keer vernieuwd.

Dat bleek een succes en daar stonden de gemeentebestuurders even bij stil met een sportieve ontmoeting waarbij omwonenden, gemeentewerkers en de aannemer Roos uit Bladel waren uitgenodigd. Gewapend met een lans en worstelend met hun stalen ros (de fiets) wisten de gemeentebestuurders al bij de eerste poging de opgehangen ringen te doorboren.

Het fietspad dat Haaren en Vught verbindt, is onlangs voorzien van een gesloten betonlaag die de oude tegelverharding vervangt. Het werk is onderdeel van het fietspadenplan van de gemeente Haaren. In een volgende fase wordt het fietspad voorzien van nieuwe, moderne LED-verlichting.

Terug naar boven