Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhemmer aangehouden na vernieling ruit

Publicatiedatum: 7-7-2009 9:31:27

ARNHEM - De politie heeft in de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 juli in de Arnhemse wijk Malburgen een 28-jarige Arnhemmer aangehouden wegens vernieling. De man wordt ervan verdacht de ruit van de woning van zijn zwager te hebben vernield. De twee kregen het omstreeks half twee 's nachts met elkaar aan de stok waarbij de Arnhemmer naar de woning van zijn zwager was gegaan. Problemen in de relatiesfeer zouden de aanleiding zijn tot het conflict.
(009662)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden

026 376 3053

---

aangetroffen.

Naar aanleiding daarvan werd in december vorig jaar, door een onderzoeksteam van het district West-Veluwe Vallei, een onderzoek ingesteld. Dit onderzoek werd vorige maand afgerond en bracht meerdere strafbare feiten aan het licht waarvoor sinds december vorig jaar tweeëntwintig verdachten zijn aangehouden. Hiervan zijn er dertien voorgeleid bij de Rechter Commissaris. De leeftijd van de voorgeleide personen ligt tussen de 13 en 18 jaar. Zij zijn allen woonachtig in de gemeente Ede.

Wisselende samenstelling
Op dit momenten zitten er geen verdachten meer in hechtenis (enkelen zijn onder voorwaarden geschorst uit de voorlopige hechtenis). Door het onderzoeksteam zijn in totaal drieëndertig verdachten gehoord Bekennende verklaringen
Buit