Vebego

Persbericht

Vebego dochter Alpheios neemt activiteiten Adrem Cleaning over

Alpheios International, één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, -systemen en strategieën, heeft de activiteiten van Adrem Cleaning overgenomen. Deze overname past in de strategie van Alpheios om een volledig pakket aan serviceartikelen aan te kunnen bieden aan klanten.

Adrem is een Belgisch handelsbedrijf dat een totaalpakket van schoonmaakproducten aanbiedt. Het bedrijf heeft afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt en een gevestigde positie opgebouwd in de Belgische markt. Adrem kent een sterke focus op de gezondheidszorg.

Met deze overname bieden we het gemak van one-stop-shopping waarbij verbruiksartikelen in meerdere prijs/kwaliteit verhoudingen kunnen worden aangeboden aldus Roger van Wersch, Algemeen Directeur van Alpheios International. In Nederland biedt Alpheios al sinds 2007 Alpheios Total Supply aan. Nu investeert Alpheios ook in de Belgische markt om aan klanten het gemak van een compleet assortiment inclusief sanitaire producten (papier) en plastic zakken te kunnen aanbieden.

Voor klanten van Adrem verandert er niets. Vooralsnog blijft Adrem als aparte entiteit bestaan en het management blijft verbonden aan de organisatie. Uiteraard zal wel bekeken worden op welke wijze Alpheios en Adrem synergievoordelen kunnen gaan benutten vanuit de kerncompetenties waarover beide partijen beschikken.


Noot voor de redactie,