TVM verzekeringen: maatwerk door volmachten

07/07/2009 10:17

TVM Verzekeringen

TVM volmachten B.V., een 100% dochter van TVM verzekeringen, tekende op 25 juni 2009 tijdens de TT van Assen vier schadevolmachten in één keer. De volmachten werden verleend door AEGON, Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden en TVM verzekeringen. Het gaat hier om verzekeringen op het terrein van brand, goederentransport, werkmaterieel en bedrijfsaansprakelijkheid.

TVM verzekeringen is de grootste gespecialiseerde transportverzekeraar in de Benelux. Door deze volmachten heeft TVM verzekeringen opnieuw een belangrijke stap gezet in het maken van maatwerkpolissen voor de vervoerssector.

President-directeur Arjan Bos van TVM verzekeringen noemt de nieuwe volmachten een duidelijke toegevoegde waarde in het pakket verzekeringen dat de transportverzekeraar haar klanten biedt.

Arjan Bos: "Niet alleen hebben wij door deze volmachten nu een uitstekend pakket verzekeringen-op-maat, daarnaast hebben wij ook het acceptatie - en schadeproces verder geoptimaliseerd. Wij denken hiermee een belangrijke stap te hebben gezet in onze beleidsvisie dat we in de vervoersmarkt onze klanten maatwerk moeten leveren.'

Bij de ondertekening in Assen waren aanwezig de heren Buitenhek (Nationale Nederlanden) en Holtrop (AEGON), mevrouw Jeuken (Delta Lloyd) en namens de TVM directie president-directeur Arjan Bos en directeur Schade en Verzekeringen Rieks Stroeve.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.tvm.nl