Gemeente Hellevoetsluis


Nieuw makelaarsinitiatief is goed voor kopers, verkopers en lokale ondernemers

Vijf gerenommeerde NVM-makelaars uit Hellevoetsluis zijn een bijzonder samenwerkingsverband aangegaan om de kopende en verkopende klanten op Voorne-Putten nog beter van dienst te zijn.
Ooms Makelaars Hellevoetsluis, Van der Hoek Makelaars, Kempers & Koppenol Makelaardij, Goeman makelaars en taxateurs en De Zeeuw Makelaardij zijn de deelnemende partijen die op deze manier de woningmarkt op Voorne-Putten willen stimuleren en klanten sneller kunnen helpen.

Het draait uiteindelijk om inzicht in de huidige woonwensen van de koper en de verkoopmogelijkheden van het aanbod. Door een optimale uitwisseling van de makelaarsbestanden, worden bovendien verkopers opgespoord die nu nog geen koper zijn van een andere woning, maar zich ná verkoop van hun woning pas op de markt zullen begeven.

Eén digitaal informatiepunt via nieuwe website
Door korte communicatielijnen, regulier overleg en de nieuwe website www.wonenopvoorne-putten.nl incl. het totale aanbod, wordt het eenvoudiger om kopers en verkopers bij elkaar te brengen. Zij hebben hierdoor o.a. het gemak van regionaal inzicht in het aanbod en één informatiepunt, waardoor ze geen afzonderlijke websites meer behoeven te raadplegen.

Een extra stimulans voor de lokale economie
Bovendien zullen lokale bedrijven die producten en diensten leveren op het gebied van wonen zich presenteren op deze website. Behalve een stimulans voor de woningmarkt, krijgt zo ook de lokale economie een zetje in de goede richting.

Hoe werkt de nieuwe website?
Mensen die interesse hebben in een koopwoning op Voorne-Putten, kunnen via de website reageren op een woning. Als zij nog geen passend aanbod op de website vinden, kunnen zij zich met hun specifieke woonwens alvast registreren als woningzoeker. Zodra er een passend aanbod wordt aangemeld, worden zij hier direct over geïnformeerd. Verkopers die hun woning op de website willen plaatsen, kunnen zich aanmelden bij een van de deelnemende makelaars.

Kijk voor meer informatie op www.wonenopvoorne-putten.nl of bel met een van de aangesloten makelaars.

07/07/2009