Gemeente Voerendaal

\ 7/7/2009 - 22 Medailles voor turnvereniging Furenthela uit Voerendaal
Met een selectie van 18 wedstrijd turnsters en turners en 22 medailles in de finales van het NK en LK van het seizoen 2009 staat Furenthela weer helemaal op de kaart.

Op de Nederlandse kampioenschappen in Waalwijk werd goud behaald door Eva.
Daarna kwamen de Limburgse kampioenschappen en dit werd maar liefst met vier keer goud beloond bij de dames voor Esmee, Eline, Myrthe en Fabienne.
Bij de jongens werd tweemaal goud behaald. De Limburgse Kampioenen waren Maarten en Jeroen. Ook werden er drie zilveren medailles gewonnen door Jill, Naomi en Kenia, om daarna weer gevolgd te worden door twee bronzen medailles die werden ingenomen door Eva en Esther.

Ook de dames van ons competitie team lieten het er niet bij zitten en gingen eveneens voor goud. Limburgs kampioen werden Dunja, Fabienne, Myrthe, Naomi en Ayla. De toestel finale's waren afgelopen weekend eveneens een daverend succes. Daar werden maar liefst negen medailles gewonnen. Esmee, Kenia en Nioor behaalden goud, Nioor zelfs op twee onderdelen. Esther, Esmee, Eva en Kenia behaalden zilver en Esther en Eva pikten de bronzen medaille ook nog mee.

Welteverstaan een prachtig seizoen voor Furenthela wat mede mogelijk werd gemaakt door de bijzondere inzet van de trainsters Chantal, Astrid, Nicole, Gaby en trainer Cay.

Iedereen proficiat.