Stichting Natuur en Milieu

...en teken de petitie voor energiezuinige apparaten!

Interne herschikking werkgebieden natuur, landbouw en landschap

7 juli 2009 - Vanaf juli 2009 heeft Stichting Natuur en Milieu haar activiteiten op het gebied van natuur en landbouw anders georganiseerd. Deze activiteiten waren tot nu toe in één team ondergebracht.

Natuur en Milieu heeft nu alle economische themas, waaronder landbouw, geïntegreerd in het team Economie, Landbouw en Industrie. Als economische sector is de landbouw hier goed op zijn plaats. Ons werk wordt effectiever door deze sectoren in één team te verenigen.

Natuur en Milieu zet zich in voor een mooie, vitale natuur en stelt factoren die de natuur op het spel zetten aan de kaak. Het gaat dan om de samenhang tussen landbouw, ruimtelijke ordening, infrastructuur, en klimaatverandering. Het is logischer om ons natuurgerelateerde werk bij de andere teams onder te brengen. Vanaf 1 juli zal het natuur- en landschapswerk van Natuur en Milieu dan ook plaatsvinden vanuit het team Ruimte en Mobiliteit en het team Economie, Landbouw en Industrie. Het belang dat we aan dit werk hechten verandert daarbij niet. Natuurbeheer en natuurontwikkeling blijven overigens het terrein van collega-organisaties.

Aanspreekpunt voor natuur en landschap in combinatie met ruimte en mobiliteit is Maarten van Biezen, de teammanager Ruimte en Mobiliteit. Voor natuur- en landschapsonderwerpen gerelateerd aan economie, landbouw en industrie is dat teammanager Sijas Akkerman. Voor vragen kunt u bij een van hen terecht.

Publicatiedatum: 07-07-2009