Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Vermissing Doorwerther Henk Peters in Opsporing Verzocht
Publicatiedatum: 6-7-2009 9:16:38

DOORWERTH - In een uitzending van het Tv-programma 'Opsporing Verzocht' wordt op dinsdag 7 juli aandacht besteed aan het onderzoek naar de vermissing van de 41-jarige Henk Peters uit Doorwerth. De man wordt al sinds 29 april vermist. De politie gaat inmiddels uit van een misdrijf.

Gedurende de uitzending zal de politie een aantal details uit het onderzoek prijsgeven en daarmee een beroep doen op eventuele getuigen. Zo zullen er onder meer beelden worden vertoond van de vindplaats van de auto van Peters.

Kane
Sinds woensdag 29 april, de avond voor Koninginnedag, is Henk Peters uit Doorwerth verdwenen. Hij bezocht die avond het optreden van Kane op de Markt in Arnhem. Rond 22.30 uur is hij er voor het laatst gezien. Henk was met zijn zwarte Volkswagen Golf naar Arnhem gereden en heeft vermoedelijk in de buurt van de John Frostbrug geparkeerd. Waar precies, dat is een vraag waarop de politie graag antwoord krijgt. In de zaak zijn intussen drie verdachten aangehouden, één van hen, een 39-jarige man uit de gemeente Renkum, zit nog vast.

Uitzending
`Opsporing Verzocht' wordt dinsdag 7 juli om 21.20 uur uitgezonden bij de AVRO op Nederland 1. De herhaling wordt uitgezonden op woensdag 8 juli om 10.05 uur op Nederland 2. Kijk voor meer informatie op www.opsporingverzocht.nl

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053