Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT


---

Conceptants start iWay traject bij Bierens Incasso Advocaten

Noordwijk, 7 juli 2009 - Vorige maand heeft Bierens Incasso Advocaten iWay Software aangeschaft, een integratieplatform voor Business Intelligence van Information Builders. iWay Software is een uitbreiding op de Business Intelligence applicatie die Conceptants begin 2009 bij Bierens geïmplementeerd heeft. Conceptants zal bij Bierens diverse systemen integreren om binnen de organisatie één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk systeem te krijgen.

De belangrijkste toegevoegde waarde van Business Intelligence komt voort uit de integratie met andere systemen. Gegevens uit verschillende soorten gegevensbronnen moeten samengevoegd kunnen worden en een overzichtelijk geheel geven. Het integratieplatform dat hiervoor wordt ingezet is iWay Software. iWay biedt tal van out-of-the-box oplossingen, waardoor nieuwe applicaties snel en zonder programmeren kunnen worden geïntegreerd met andere bestaande systemen, applicaties, bestanden en berichten.

Bierens zal haar CRM-processen gaan stroomlijnen en integreren met de backoffice-processen. Hiervoor zal wederom iWay ingezet gaan worden.

Conceptants zal deze maand het iWay traject bij Bierens starten, naar verwachting is dit eind augustus klaar. Deze ongekend snelle doorlooptijd wordt gerealiseerd dankzij de "Point & Click" interface van iWay, waardoor programmeerwerk achterwege blijft. Bierens is daarnaast bezig met het opzetten van diverse vestigingen in het buitenland en zal ook hier met iWay de verschillende lokale backoffice-systemen gaan integreren om vanuit Nederland de operatie te kunnen monitoren en managen.

Over Conceptants

Conceptants ICT Solutions is een middelgroot ICT-adviesbureau dat bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt, tegen lage kosten, en met gebruik van beproefde en geavanceerde technologie. Haar werkwijze is duidelijk en eenvoudig. "Kopen als het kan, bouwen als het moet". Conceptants neemt uw bestaande ICT-applicaties als uitgangspunt, integreert de nieuwste oplossingen en ontwikkelt de eventueel ontbrekende schakels.

Het aanbod van Conceptants kent drie pijlers: Business Intelligence, Project Management en Software Development. Dit aanbod wordt ondersteund met noodzakelijke diensten zoals advies, ontwikkeling, implementatie, integratie, security, training en support. Conceptants is gecertificeerd reseller van leidende softwarepartijen op dit gebied; WebFOCUS, iWay Software en Microsoft. Dankzij de aangepaste prijzen voor het midden- en kleinbedrijf, valt er voor elke denkbare branche een Return on Investment te realiseren door een besparing op ontwikkeltijd, beheer en kosten.

Meer informatie over Conceptants kunt u vinden op www.conceptants.nl

Over Bierens Incasso Advocaten
Bierens Incasso Advocaten is een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in nationale en internationale incasso. In een paar jaar tijd zijn zij gegroeid naar een 85-medewerkers tellende organisatie, waarvan ruim 25 nationale en internationale advocaten en juristen. Bierens heeft een unieke positie die ze verder internationaal gaan verstevigen. Naast kantoren in Veghel, Amsterdam, Düsseldorf, Parijs, Barcelona komen binnenkort ook kantoren in Engeland, USA en Italië. Door deze sterke groei is er behoefte aan meer informatie binnen de bedrijfsvoering en diepere integratie van hun systemen.

Meer informatie over Bierens Incasso Advocaten vindt u op www.bierens-incasso-advocaten.com


---