Opsporingsbericht : getuigen gezocht / Federale Politie : Slagen en verwondigen

07/07/2009 11:35

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings van Bergen en van Onderzoeksrechter Dutillieux - om volgende oproep tot getuigen te verspreiden :

Vorige vrijdag, 3 juli, werd rond half 9 's avonds een man uit Boussu zwaar gewond aangetroffen achter het stuur van zijn wagen langs de kant van de autostrade E42 richting Parijs. Het slachtoffer kreeg verscheidene messteken in de borst en verkeert nog steeds in coma.

De vader van de man, een zestiger van Turkse afkomst, werd later die avond gevonden, gekwetst aan het bovenbeen. Hij geeft toe ruzie te hebben gehad met zijn zoon.

Volgens zijn verklaringen zou hij in de vooravond uit de wagen van zijn zoon zijn gezet op de autosnelweg E42/E19 en zou hij vervolgens een lift hebben gekregen. Hij werd afgezet in Mons (Bergen) aan de « rue de Nimy » tegenover restaurant ALI BABA.

De onderzoekers zoeken de automobilist die de man heeft opgepikt op de E42 en hem een lift heeft gegeven tot in Mons. De Turkse man spreekt slechts enkele woorden Frans en zijn verklaringen zijn zeer vaag.

De speurders willen ook graag spreken met automobilisten die de witte camionette hebben gezien langs de kant van de weg, afgelopen vrijdag in de vroege avond, langs de E42.

Alle tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 91.119

Discretie wordt verzekerd.

Emailen kan ook via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht staat online op de website van de politie in de rubriek « te identificeren / getuigen gezocht »

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel