Informatie-avond duurzaam en energiezuinig wonen in Breda


BREDA, 20090629 -- Dinsdag 7 juli 2009 vindt de eerste informatieavond omtrent energiezuinig en duurzaam wonen plaats in Het Vianden Gemeenschapshuis te Breda. De avond wordt georganiseerd door KiesGroenLicht en is bedoeld voor alle woningeigenaren die interesse hebben in het duurzamer en energiezuiniger maken van de eigen woning.

Tijdens deze informatieavond kunnen woningbezitters rechtstreeks vragen stellen aan de KiesGroenLicht energie-experts over het energiezuiniger en duurzamer maken van de eigen woning. In de presentaties komen onder andere onderwerpen als; `de zin en onzin van zonnepanelen, isolatie en opwekking' - `wat kan ik zelf doen om mijn energieverbruik terug te dringen' en `hoe zit het nu met subsidies' aan de orde.
Het doel van deze informatie-avond is om woningbezitters duidelijke informatie te verstrekken over duurzaam en energiezuinig wonen.

In de wijk het Ginneken loopt op dit moment een project van KiesGroenLicht waarbij een bestaande woning energiezuiniger en duurzamer wordt gemaakt. Uit de reacties uit de buurt blijkt dat er veel vragen zijn rondom dit onderwerp. Deze informatie bijeenkomst heeft tot doel om zoveel mogelijk van de vragen die er zijn te beantwoorden.

Vanaf aanstaande woensdag zal er in de wijk Ginneken actief geflyerd worden om bewoners uit te nodigen. De avond vindt plaats op dinsdag 7 juli 2009 in het Vianden Gemeenschapshuis vanaf 19:30 uur.