Delticom: 10 jaar op volle snelheid vooruit in de bandenhandel op internet

Speciale jubileumkortingen voor alle klanten van de online bandenwinkels in de maand juli

HANOVER, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20090707 --

“Het succes van ons bedrijf is te danken aan onze ruim 3,0 miljoen tevreden klanten tot nog toe, en het feit dat we ons ervoor blijven inzetten de beste te zijn,” aldus Rainer Binder, CEO van Delticom AG. "Steeds meer weggebruikers kopen hun banden online. In de huidige economische omstandigheden ontdekken steeds meer consumenten in heel Europa de gunstig geprijsde aanschafmogelijkheden die door ons worden geboden in 35 landen en meer dan 100 webwinkels," vervolgt Rainer Binder.

Naar aanleiding van suggesties van klanten biedt Delticom banden gemiddeld 20 tot 25 procent goedkoper aan dan traditionele bandendealers. Bovendien wordt de klant een uitgebreid assortiment aan diensten geboden, waaronder een wereldwijd netwerk van ongeveer 24.000 servicepartners die de banden op professionele wijze en tegen een betaalbare prijs monteren. Meer informatie over banden, testen en adviezen is eenvoudig te vinden in alle webwinkels.

Meer informatie over het bedrijf: www.delti.com

Alle webwinkels: http://www.delti.com/english/reifen.html

De tekst van deze aankondiging in de oorspronkelijke brontaal geldt als de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen wordt slechts voor het gemak geleverd, en dienen te worden geraadpleegd onder verwijzing naar de tekst in de brontaal. De oorspronkelijke tekst in de brontaal is de enige versie van de tekst die wordt geacht rechtsgeldig te zijn.

CONTACT:
Delticom AG
Susanne Kindor-d’Unienville, CIO
Tel: +49 511 93634852

kindor@delti.com