Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme

Deventer 7 juli 2009
Romana Engeman nieuwe directeur
Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme

Met de aanstelling van Romana Engeman als nieuwe directeur heeft de Raad van Toezicht van het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT) per 1 juli voorzien in de dit voorjaar ontstane vacature.

Romana Engeman heeft uitgebreide werkervaring als leidinggevende in de vrijetijdssector. De laatste tijd als zelfstandig adviseur, daarvoor als directeur van de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB), directeur van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en als beursmanager van o.a. de Vakantiebeurs. Romana Engeman gaat graag de uitdaging aan om met het GOBT-team een belangrijke bijdrage te leveren aan de vrijetijdseconomie van Gelderland en Overijssel.

Over het GOBT
Samen met de Regionale Bureaus voor Toerisme (RBT's) en andere partners investeert het GOBT stevig in beleving om daarmee de marktposities van de regio's te versterken. Het GOBT doet dat vanuit de vernieuwde kerntaken kennis, innovatie en realisatie van bovenregionale producten, waaronder de bewerking van buitenlandse markten, ict-toepassingen en internet. Het GOBT kiest hiermee voor een duidelijke specialisatie in het proces van uitvoering van het provinciale vrijetijdsbeleid.


Noot voor redacties

Noot voor de redactie,