Twice Interaction lanceert korte seminars over nieuwe versie PRINCE2


Intensieve kennisoverdracht voor up-to-date kennis over project management methodiek

DRIEBERGEN, 20090612 -- Twice Interaction, leverancier van kwalitatief hoogwaardige Human Resource diensten en training, lanceert korte praktische seminars voor iedereen die in korte tijd kennis wil opdoen over de nieuwe kenmerken en belangrijkste verbeteringen in PRINCE2® versie 2009. Onder de noemer `Get ready for PRINCE2® 2009, go to Twice' lanceert zij als eerste opleider in Nederland deze training sessies over PRINCE2®.

De seminars vinden plaats op 7 en 28 juli. Het seminar kost ¤ 99,- (excl. B.T.W.). Deelnemers die na afloop een PRINCE2® training naar keuze boeken, ontvangen dit bedrag als korting op de kosten voor training! Het seminar is te boeken via www.twiceinteraction.nl.
Vicky Kuyk, directeur Twice Interaction, licht toe: "PRINCE2® is een projectmanagement methode dat geschikt is voor alle type projecten. Als één van de grootste opleiders in PRINCE2® training, wilden we met de lancering van PRINCE2 versie 2009 direct een kort en overzichtelijk seminar voor onze klanten organiseren dat in vogelvlucht de belangrijkste nieuwe onderwerpen en verbeteringen behandelt. Juist omdat de nieuwe versie deze projectmanagement methode nóg toegankelijker en beter toepasbaar maakt in de dagelijkse praktijk. "

Twice Interaction biedt een compleet aanbod in (examen)training voor PRINCE2® en ITIL® Practitioner, Foundation en Service Management certificering. Niet alleen in open rooster maar ook als maatwerk of avondtraining. Het bedrijf is tevens gespecialiseerd in het trainen van de onderlinge verschillen tussen diverse projectmanagement methodieken.

Over Twice Interaction
Twice Interaction maakt onderdeel uit van Twice Group en is een professioneel en gedreven team van adviseurs, consultants en trainers. De jonge, dynamische onderneming staat bekend om haar doelgerichte aanpak, vakmanschap en betrouwbaarheid waarbij vernieuwing en groei voor mensen centraal staan. Twice Interaction richt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige Human Resource diensten en training. Hierbij kunt u denken aan Soft-skill training, organisatie verandering, personeelsbeleid, loopbaan management en training in ITIL® en PRINCE2® methodieken. Kwaliteit en directe toepasbaarheid bij de opdrachtgever, vormen de belangrijkste uitgangspunten voor dit dynamische team. Twice Interaction heeft samenwerkingsovereenkomsten met APMG (PRINCE2®), EXIN (ITIL®), Prometric en Pearson VUE. Twice Interaction is geaccrediteerd PRINCE2® en ITIL® Training Organization, Prometric Authorized Test Center, VUE Authorized Testing Center en EXIN Accredited Examination Center . Ga voor meer informatie over Twice Interaction naar www.twiceinteraction.nl.

Over Twice Group
Twice Group is dé partner op het gebied van opleiding en ontwikkeling voor de top 500 van bedrijven in Nederland. De onderneming bestaat uit de werkmaatschappijen Twice IT Training, Twice Interaction, Twice Services, NewLevel en Eurolinguist.
Twice IT Training verzorgt ICT-opleidingen voor Software Developers, Netwerk- en Systeembeheerders en voor gebruikers van kantoorautomatisering. Twice Interaction leidt op in methodische trainingen en persoonlijke vaardigheden. De trainingen zijn gericht op het herkennen van de eigen kracht van de cursist en het ontwikkelen van vaardigheden om deze kracht optimaal te kunnen benutten. Twice Services ontwikkelt learning infrastructure systemen, portals, corporate E-Learning oplossingen en testen en assessments. ICT-opleider NewLevel biedt naast training, Learning Services Consultancy diensten. Eurolinguist heeft zich sinds haar oprichting in 1984 gespecialiseerd in intensieve, individuele, functiegerichte taaltrainingen voor professionals uit het bedrijfsleven en de overheid.
De opleidingsactiviteiten van Twice Group werden gestart in 1992. Het hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen met nevenvestigingen in Amsterdam, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam en Zoetermeer. Ga voor meer informatie over Twice Group naar www.twice.nl.