DagjeWeg.NL geeft gratis toeristische gidsen weg


Bezoekersinformatie van alle uitstapjes per provincie

EDE, 20090707 -- EDE - Wat gaan we vandaag eens doen? DagjeWeg.NL geeft per provincie gratis toeristische gidsen weg. Wie deze gidsen erop na slaat, krijgt een koffer vol antwoorden. Printen, meenemen, genieten.

DagjeWeg.NL timmert de laatste maanden aan de weg om zijn bezoekers met de beste 'bagage' op vakantie te sturen. Begin mei 2009 werd een start gemaakt met de zogenaamde regiospecials, een overzicht van de leukste uitstapjes in de regio. Met de toeristische gidsen hoopt DagjeWeg.NL bezoekers nog verder op pad te helpen.

"Er is namelijk genoeg te doen in Nederland", vertelt redacteur Henk Meijer die het idee uitwerkte. Meijer doelt op de crisis, die veel vakantiegangers doet besluiten om in Nederland te blijven. "DagjeWeg.NL laat zien dat het geen last is om in eigen land op vakantie te gaan. Met onze handzame gidsen in de koffer hebben mensen de hele zomer plezier."

De gidsen geven van alle uitstapjes onder meer adresgegevens, prijsinformatie en openingsdagen. In één oogwenk zien of een uitje gewaardeerd wordt? Bij elk uitstapje staat het gemiddelde cijfer vermeld. DagjeWeg.NL houdt bezoekersinformatie voortdurend actueel. Daarom verschijnen er ook regelmatig actuele gidsen.

Over DagjeWeg.NL

DagjeWeg.NL is met 2,7 miljoen bezoekers per jaar de grootste dagtoerisme website van Nederland. De website geeft informatie over dagjes uit, stedentrips en vakanties. Met name het aanbod van de ruim tweeduizend uitstapjes is indrukwekkend. Van musea tot bowlingbanen en van vakantieparken tot kinderboerderijen.